Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 17:14

Πολλαπλά τα προβλήματα της Ζακύνθου

Γράφτηκε από τον
Πολλαπλά τα προβλήματα της Ζακύνθου

Αγώνα δρόμου πρέπει να κάνει η διοίκηση του ΑΠΣ για να περιορίσει τα προβλήματα ενόψει της νέας σεζόν. Καμία κίνηση για μεταγραφές, κρίσιμη Γενική Συνέλευση.



Τα ζητήματα που απασχολούν τον ΑΠΣ είναι αρκετά και όσο περνάει ο καιρός όλο και δυσκολεύουν. Η ΠΑΕ έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και ένα από αυτά είναι η Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία έχει σε ειδική επιτήρηση τον σύλλογο για το θέμα της αδειοδότησης.

Η διοίκηση πρέπει να καταθέσει αρκετά έγγραφα στην αρμόδια αρχή της Ομοσπονδίας μέσα σε λίγοτερο από δεκαπέντε ημέρες, ώστε τα προβλήματα που υπάρχουν να μην διπλασιαστούν.

Επίσης στο θέμα των προσφυγών, πλησιάζει εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην προπονητή της ομάδας Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τη Ζάκυνθο και είναι ερωτηματικό τι θα γίνει.

Άγνοια από την ΠΑΕ για μεταγραφές

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις, κύκλοι από τον σύλλογο δηλώνουν ότι δεν υπάρχει καμία συνομιλία με ποδοσφαιριστές.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούστηκαν για παίκτες που θα πάνε κατά πάσα πιθανότητα στον ΑΠΣ, ωστόσο η διοίκηση διαψεύδει κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς προέχει η άμεση επίλυση των οικονομικών προβλημάτων.

«Δηλώνουμε άγνοια» είπε υψηλά ιστάμενο διοικητικό στέλεχος της Ζακύνθου, το οποίο επισημαίνει ότι δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με μεταγραφές, καθώς υπάρχουν άλλα σοβαρότερα προβλήματα.


Αναμένεται η ανακοίνωση για την Γεν. Συνέλευση

Μια σημαντική διεργασία για την ομάδα είναι και η Γενική Συνέλευση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα ή αύριο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση για το πότε θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση και τι θα συζητηθεί. Φυσικά το οικονομικό κομμάτι μπαίνει σε πρώτο πλάνο από την ΠΑΕ, η οποία ζητάει την βοήθεια επιχειρηματίων.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση είναι από τις πιο κρίσιμες στην ιστορία του συλλόγου, καθώς θα κριθεί και η παραμονή του στη Β’ Εθνική της σεζόν 2015-16.

Πηγή: mikriliga.gr