Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 18:36

Νέα διοίκηση έβγαλε ο Πάμισος με πρόεδρο τον Αντωνόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο να αναλαμβάνει και φέτος τη θέση του προέδρου, ο Πάμισος απέκτησε σήμερα νέα διοίκηση.

Στο σχήμα βρίσκεται φυσικά και ο Γιώργος Πετρουλάκης, όπως και οι άλλοι παράγοντες του περσινού σχήματος που ξεκινούν άμεσα το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά με τον Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο της ομάδας.
Η ανακοίνωση της διοίκησης κάνει λόγο για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα είναι σε θέση να κάνει ακόμη και το βήμα παραπάνω, δηλαδή την άνοδο.
Πέρα από τον Αντωνόπουλο που είναι πρόεδρος, την 11μελή διοίκηση απαρτίζουν ακόμη οι Γιώβργος Πετρουλάκης (αντιπρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Γρηγόρης Γρηγορόπουλος (γενικός γραμματέας), Νίκος Γιαννόπουλος (ταμίας), Νίκος Δρακόπουλος, Παναγιώτης Φιλόπουλος (γενικοί αρχηγοί), μέλη οι Παναγιώτης Ζέππος, Παναγιώτης Φωτόπουλος, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Έλενα Γκίκα και Κώστα Χούλιαρης, ο οποίος θα είναι και εκπρόσωπος των παλαιμάχων του συλλόγου.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προστεθούν και άλλα μέλη στην διοίκηση της ομάδας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η συντονιστική επιτροπή του Παμίσου συγκροτήθηκε σε Σώμα. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αντωνόπουλος που μαζί με τους συνεργάτες του, σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες χώρας, με σεμνότητα και σκληρή δουλειά, , όσο το οι συνθήκες επιτρέπουν, και με συμπαράσταση
του δήμου, των τοπικών επιχειρήσεων και πάνω από όλα απλού φιλάθλου του Παμίσου, θα προσπαθήσουν να χτίσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, πρώτα σε τοπικό επίπεδο, έτοιμη φυσικά ανά πάσα στιγμή για το βήμα παραπάνω.
Δίνοντας προτεραιότητα στο ντόπιο στοιχείο, τα νέα παιδιά και έχοντας στο τιμόνι ένα πανελλαδικά καταξιωμένο δάσκαλο του ποδοσφαίρου, τον Αντώνη Μαυρέα.
Ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά ξεκινά άμεσα ενώ την Τετάρτη το βράδυ κιόλας είχαν προγραμματιστεί συναντήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές.