Τρίτη, 11 Ιούνιος 2013 12:51

Κίνηση παραγόντων να αναλάβουν την ΕΠΣ Μεσσηνίας!

Γράφτηκε από τον

Κίνηση ορισμένων παραγόντων με φόντο τις εκλογές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας τον ερχόμενο Φεβρουάριο βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα! Μάλιστα αυτοί που επιθυμούν να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού οργανώνουν συγκέντρωση, όπου θα παραθέσουν τις απόψεις τους. Αυτή θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Rex", εκεί όπου θα γνωστοποιηθεί και η ταυτότητα τους. Στην ανακοίνωση που έχουν βγάλει οι πρωτεργάτες αυτής της κίνησης μιλούν με σκληρά λόγια για την υπάρχουσα κατάσταση στην Ενωση και φωτογραφίζουν τον πρόεδρο Αριστείδη Σταθόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον "αυτοκράτορα - εγγυητή που θα δείξει τον διάδοχο του". Επίσης κάνουν λόγο για διαφάνεια και παιχνίδι επί ίσους όρους, επισημαίνοντας πως όλα αυτά τα χρόνια κυριαρχούν οι ίντριγκες, η βία και η βρομιά στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

"Δεν έχουμε ανάγκη από αυτοκράτορα
- εγγυητή που θα δείξει τον διάδοχο του"

Τα κυριότερα σημεία από την ανοιχτή πρόσκληση που έχει σταλεί στα σωματεία του νομού έχει ως εξής: "Ολοι εμείς που υπηρετούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γνωρίζουμε την οικονομική αιμορραγία που βιώνουμε, γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε καμία οικονομική στήριξη και πως πρέπει μόνο να ξοδεύουμε. Βιώνουμε από μέσα τη βρομιά και τη σαπίλα που έχει περιέλθει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να επιβιώνει μια μερίδα  ειδημόνων, εκμεταλλευόμενοι τα ερασιτεχνικά σωματεία. Αισθανόμαστε τελείως απροστάτευτοι από την ΕΠΣ Μεσσηνίας που συντηρεί το πρόβλημα και δεν παρεμβαίνει να το λύσει, σπάζοντας το απόστημα. Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση πήραμε την πρωτοβουλία να πούμε στοπ, δεν πάει άλλο.
Αντίπαλοι μας δεν είναι οι άνθρωποι που υπηρετούν την ΕΠΣ Μεσσηνίας, αλλά η φιλοσοφία τους. Με την επιστολή μας αυτή σας καλούμε να συμπορευτούμε και να ανατρέψουμε αυτή τη φιλοσοφία. Σας ζητάμε να θέσουμε όλοι μαζί τους όρους και τους κανόνες ενός υγιούς και καθαρού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος απαλλαγμένο από ίντριγκες, βία και βρομιά. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, όμως ξέρουμε ότι λέμε την αλήθεια, την οποία θα προσπαθήσουν κάποιοι να την παλέψουν, με το ψέμα, την υποκρισία, τις πιέσεις και τη φαινομενική ισχύ τους. Τους λέμε, κάτω τα χέρια απ' την αλήθεια, δεν σας φοβόμαστε. Το έργο σας έχε αποτιμηθεί απ' όλους. Η συνέχεια του είναι καταστροφική. Ο ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός αθλητισμός δεν έχει ανάγκη από επαγγελματίες παράγοντες, δεν έχει ανάγκη τον αυτοκράτορα - εγγυητή που θα δείξει τον διάδοχο του. Αντίθετα εγγυητές είμαστε όλοι εμείς.
Το ποδόσφαιρο στη Μεσσηνία έχει ανάγκη από υγιείς ερασιτέχνες παράγοντες, γι' αυτό σας καλούμε να συνευρεθούμε, να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θέλουμε, με ποιους όρους και προϋποθέσεις. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να βάλουμε ένα στοπ στις αθλιότητες που ζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν πάει άλλο".


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ