Τρίτη, 11 Ιούνιος 2013 19:05

Η νέα διοίκηση του Παμίσου

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση έχει από τη Δευτέρα το βράδυ ο Πάμισος. Το 12μελές συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε σε Σώμα, με τον Γιώργο Πετρουλάκη να παραμένει στη θέση του προέδρου, την οποία κατέχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Τα νέα πρόσωπα είναι οι Αποστολόπουλος, Καρύγιαννης, Αλ. Βλαχάκης, Γιαννόπουλος και Καπερώνης.
Αναλυτικά η σύνθεση του δ.σ. έχει ως εξής: Γιώργος Πετρουλάκης (πρόεδρος), Νίκος Καρελάς (α' αντιπρόεδρος), Γιώργος Καπερώνης (β' αντιπρόεδρος),  Αλέκος Βλαχάκης (τεχνικός διευθυντής),  Νίκος Δρακόπουλος (γενικός αρχηγός) Θανάσης Καρύγιαννης (β' γενικός αρχηγός) Παναγιώτης Τσέρτος (γραμματέας), Νίκος Γιαννόπουλος (ειδικός γραμματέας), Παναγιώτης Γιαννίτσας (α' ταμίας), Γιώργος Βλαχάκης (β' ταμίας), Τάκης Φιλόπουλος (έφορος υλικού) και Γιάννης Αποστολόπουλος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων).
Ακόμα συγκροτήθηκε επιτροπή μεταγραφών που αποτελείται από τους Αλ. Βλαχάκη, Γ. Βλαχάκη, Τ. Φιλόπουλο και Θ. Καρύγιαννη, η οποία και θα "τρέξει" και το θέμα του προπονητή.
Ηδη έχει γίνει επαφή με τον Σάκη Δέδε, που όμως δεν μπορεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να κατηφορίσει στη Μεσσήνη και οι ιθύνοντες στρέφονται σε άλλες λύσεις. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος που τελείωσε τη σεζόν όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει και ίσως μέχρι την Κυριακή να έχει βρεθεί ο διάδοχός του.
Το βέβαιο είναι ότι ο Πάμισος θα κάνει πρωταθλητισμό στην Α' τοπική, δίνοντας παράλληλα μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ