Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 19:10

Περέιρα: "Στην Τουρκία έμαθα να πίνω τσάι"!

Γράφτηκε από τον
Στο δίκτυο Haberturk μίλησε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Φενερμπαχτσέ. Αφού μίλησε για πολλά πράγματα για τη νέα του ομάδα καθώς και για τον πρόεδρό της η συζήτηση έφτασε και στον Ολυμπιακό.
«Έφυγα από τον Ολυμπιακό με δύο τρόπαια. Για μένα το πλέον σημαντικό είναι το τι ποδόσφαιρο έχω παίξει και οι διακρίσεις που έχω πάρει. Τα χρήματα έρχονται εάν είσαι πετυχημένος αλλά δεν το κοιτάζω αυτό.
Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου. Θα έχω να λέω ιστορίες στα εγγόνια μου και για τον Ολυμπιακό και για τις άλλες ομάδες. Και επίσης σκέφτομαι πως με τα χρήματα που κερδίζω θα διασφαλίσω το μέλλον τους. Θα σας πω λοιπόν την επόμενη επιτυχία μου. Είναι εδώ που θα γίνω πρωταθλητής με την Φενέρ», τόνισε σχετικά ο Βίτορ Περέιρα για την εποχή του στο Λιμάνι.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις νέες συνήθειές του και το γεγονός ότι έμαθε να πίνει τσάι στην Τουρκία: «Στην Τουρκία έμαθα να πίνω τσάι. Πίνω το πρωί, το απόγευμα και κάποιες φορές και το βράδυ πριν τον ύπνο. Μετά βέβαια κάποιες φορές μπορεί να χρειάζομαι τουαλέτα που είναι κάτω (σ.σ. γέλια). Εδώ τα φαγητά μου φαίνονται πιο πικάντικα και πιο ιδιαίτερα. Στην Τουρκία μπορεί να γευθεί κανείς αφροδισιακά και εξαιρετικά γεύματα».

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR