Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 17:24

Με φόντο την οικονομική κρίση η ιρλανδική Λίμερικ ενισχύεται... ελληνικά!

Γράφτηκε από τον

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να υποφέρει από την οικονομική κρίση, όμως σε κάποιες άλλες χώρες δημιουργεί ευκαιρίες και η Λίμερικ, μία από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη, ετοιμάζεται για μαζιικές μεταγραφές Ελλήνων παικτών, μήπως και καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό από την ιρλανδική Πρέμιερ Λιγκ.

 

Μετά από 19 αγωνιστικές η Λίμερικ βρίσκεται κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας με 5 βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ είναι η μοναδική χωρίς νίκη σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που διεξάγονται από την άνοιξη έως το φθινόπωρο!

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πατ Ο' Σάλιβαν θέλει να εκμεταλλευτεί την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και να «αρπάξει» Έλληνες ποδοσφαιριστές που είτε δεν έχουν βρει ομάδα, είτε ψάχνουν κάποια καλά... μεροκάματα στο εξωτερικό! Και, μάλιστα, έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του και όπως ο ίδιος αποκάλυψε έστειλε επιστολή στον... ΠΣΑΠ ζητώντας να μάθει αν υπάρχουν παίκτες που να πληρούν τις «προϋποθέσεις» που είχε θέσει. Έλαβε απάντηση με συγκεκριμένα ονόματα και (όπως ο ίδιος υποστηρίζει) έχει δώσει τα χέρια με κάποιους!
Ο Ο' Σάλιβαν, πλέον, περιμένει την έγκριση του προπονητή της ομάδας για να πέσουν οι υπογραφές και να ενισχυθεί η Λίμερικ με Έλληνες ποδοσφαιριστές! 
«Πρέπει να φέρω ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να μας βοηθήσουν να βγούμε από αυτήν την κατάσταση. Δεν βλέπω τέτοιους να υπάρχουν στην Ιρλανδία, οπότε πρέπει να στραφούμε αλλού», είπε το «αφεντικό» της Λίμερικ και συνέχισε: «Δεν μπορώ να φέρω από την Αγγλία, οπότε τι κάνουμε;  Βρίσκομαι στο σπίτι με τη γυναίκα μου και βλέπουμε το «Shirley Valentine» και σκέφτομαι ότι οι Έλληνες είναι καλοί στο ποδόσφαιρο. Η κρίση πρέπει να έχει αγγίξει και το ποδόσφαιρο και αυτοί πρέπει να υποφέρουν. Οπότε γιατί να μην κοιτάξω προς αυτήν την κατεύθυνση;»
«Μαζί με την κόρη μου Παμ έψαξα στο Google και βρήκα το meil της ένωσης ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα. Τους ενημέρωσα για τι ζητούσα και μου έστειλαν ονόματα συγκεκριμένων παικτών. Συζητήσαμε με αυτούς και συμφωνήσαμε. Τώρα πρέπει να τους φέρουμε για δοκιμές και αυτό θα γίνει ως το τέλος του μήνα», ολοκλήρωσε ο Ο' Σάλιβαν, ο οποίος βέβαια ξεκαθάρισε πως την τελική απόφαση θα πάρει ο προπονητής Μάρτιν Ράσελ! 

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR