Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 12:42

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Για μια θέση στον τελικό σήμερα με Ρωσία

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Για μια θέση στον τελικό σήμερα με Ρωσία

Τη συμμετοχή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα διεκδικήσει σήμερα η Εθνική ομάδα Νέων απέναντι στη Ρωσία, στον πρώτο -χρονικά- ημιτελικό του UEFA Euro U-19 Championship.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τους Ρώσους στο στάδιο AEL FC Arena της Λάρισας, με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 19:00, ενώ στον δεύτερο αγώνα θα συγκρουστούν στην Κατερίνη, στις 21:45, η Γαλλία με την Ισπανία.
Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε ως δεύτερη από τον πρώτο όμιλο, με τέσσερις βαθμούς, πίσω από τους νεαρούς «τρικολόρ» που έκαναν το «3Χ3», ενώ οι Ρώσοι ήταν πρώτοι στον 2ο όμιλο, ύστερα από μια απίστευτη τετραπλή ισοβαθμία στους τέσσερις βαθμούς, που άφησε δεύτερους τους Ισπανούς και εκτός συνέχειας τα «μεγαθήρια» Γερμανία και Ολλανδία!
Με όπλο την ένθερμη συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού, αλλά και πίστη στις ικανότητές της, η Εθνική ομάδα θα προσπαθήσει για την υπέρβαση απέναντι σε έναν πολύ ικανό και δυνατό αντίπαλο, φτάνοντας για τρίτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης μετά τις συμμετοχές το 2007 και το 2012.Όπως και ο αντίπαλός του, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίθηκε με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Η Ελλάδα νίκησε την Ουκρανία 2-0, αναδείχθηκε ισόπαλη της Αυστρίας (0-0) και ηττήθηκε από τη Γαλλία με 0-2. Από την πλευρά τους, οι Ρώσοι νίκησαν την Ισπανία με 3-1, αναδείχθηκαν ισόπαλοι των Γερμανών με 2-2 και ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς με 0-1.