Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2015 18:26

Ολυμπιακός: «Bόμβα» με Φελίπε Πάρντο!

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: «Bόμβα» με Φελίπε Πάρντο!

Ο Ολυμπιακός κλείνει τον 25χρονο Κολομβιανό άσο, αγοράζοντάς τον από την Μπραγκα έναντι του ποσού των 4.5 εκατ. ευρώ. Προσωπική επιλογή του Σίλβα ο παίκτης!


Το έλεγαν από τον Ολυμπιακό. Με το που ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην χώρα θα αρχίσει και η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Και μέσα σε δύο μέρες ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει τον Στέφανο Καπίνο, θα κλείσει τον Δημήτρη Γούτα και είναι έτοιμος να πυροδοτήσει την μεταγραφή του Φελίπε Πάρντο. Μια μεταγραφή που θα κοστίσει στους «ερυθρόλευκους» σύμφωνα με πληροφορίες 4,5 εκατ. ευρώ! Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται ο Κολομβιανός εξτρέμ να είναι άμεσα στην Ελλαδα ώστε να προλάβει να ταξιδέψει στην Αυστρία ώστε να μπει στο τσάρτερ για την Τουρκία. Ο Πάρντο είναι προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα κι έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Πορτογάλο τεχνικό.
O 25χρονος Κολομβιανός διεθνής είναι ένα όνομα πολύ γνωστό στον Μάρκο Σίλβα. Έπαιζε τα δύο τελευταία χρόνια στην Μπράγκα με 67 αγώνες και 17 τέρματα. Παίζει έξω δεξιά, δεξί εξτρέμ και αριστερό αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. Με την Μπράγκα έχει συμβόλαιο έως το 2017. Η περίπτωση του Φελίπε Πάρντο έπεσε πρόσφατα στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό και αναμένεται να φτάσει άμεσα στο τελικό της στάδιο!
Την δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι κοντά στο να κάνει δικό του και αυτόν τον παίκτη, μετά από επιθυμία του προπονητή του! Και έτσι να κλείσουν μαζί και Γούτας και Πάρντο (σ.σ. που έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας του), καλύπτοντας μία θέση στην άμυνα και άλλη μία για τα εξτρέμ. Ο Πάρντο έχει ύψος 1,78 μέτρα και πριν την Μπράγκα ήταν στην Μεντεγίν. Και φυσικά ως προς το κόστος της μεταγραφής υπάρχει και το συμβόλαιο του παίκτη.
Για τον Κολομβιανό είχε κάνει πρόσφατα κίνηση η Μπολόνια ενώ έχουν ασχοληθεί και αρκετές άλλες ομάδες από Πορτογαλία και όχι μόνο... Με την μεταγραφή του Φελίπε Πάρντο και μαζί με αυτή του Στέφανου Καπίνο αλλά και του Δημήτρη Γούτα σηματοδοτείται ο δεύτερος κύκλος των μεταγραφών των Πειραιωτών, που δεν θα σταματήσουν εκεί. Άλλωστε έχουν τουλάχιστον ακόμα δύο μεταγραφές να κάνουν. Μία ακόμα για την άμυνα και άλλη μία για την επίθεση.

Πηγή: gazzetta.gr