Σάββατο, 18 Ιούλιος 2015 08:28

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τρέχει για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ

Γράφτηκε από τον

Αγώνα δρόμου κάνουν στην Καλαμάτα ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ και η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία, την προσεχή Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Γιώργος Ράλλης και ο Κώστας Κλάδης έχουν καθημερινές επαφές με πολλούς παίκτες εντός και εκτός νομού. Το πλάνο είναι για ρόστερ 25 παικτών, εκ των οποίων οι 15 θα είναι Μεσσήνιοι, με δεδομένες τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης.
Ετσι τη φανέλα της "Μαύρης Θύελλας" θα φορέσουν κατά πάσα πιθανότατα οι Πιτσιλής, Αριστομενόπουλος, Γιακουμής, Νινιός με τους οποίους υπάρχει συμφωνία..
Στο "στόχαστρο" είναι και οι Τριανταφυλλάκης, Αθανασόπουλος, Β. Χελάς, Α. Γεωργιόπουλος, Κουρέας και Σταματελόπουλος.
Εκτός Μεσσηνίας, έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον Π. Μπινιχάκη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Λεβάντε.
Ακόμα η Καλαμάτα κινείται για την απόκτηση του Μπούνα από τον Παναιγιάλειο, του Μελετίδη από τη Μανωλάδα και του Τσοντάκη από τον Πλατανιά που είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση. Στη λίστα Ράλλη και Κλάδη υπάρχουν βέβαια και αρκετά ακόμα ονόματα.
Οσον αφορά την περσινή ομάδα, έχουν αποχωρήσει Πάππος, Τσάτσος Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Κορκοντζέλος, Τσιφλίδης, Λαζάρου και Μαρτίνος, ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Καλαντζής. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσουν οριστικά και οι περιπτώσεις των Ηλιόπουλου, Νιφορόπουλου, Σαλαπάτα, Χαρίτου και Μούζου, ενώ ο Ζαχαρόπουλος θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Ως εκ τούτου για την ώρα συνεχίζουν οι νεαροί Κουντάνης, Κακαλής, Βασιλόπουλος, Γκαρμοίρης και Νικολόπουλος.
 Ετσι ο Κ. Κλάδης καλείται να χτίσει μια ομάδα από την αρχή και είναι σχεδόν βέβαια ότι τα κενά με ενδεκαδάτους παίκτες  θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Ο Κώστας Κλάδης έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Από την Καλαμάτα λέγεται ότι το νέο τεχνικό τιμ (οι συνεργάτες δηλαδή του κ. Κλάδη) θα παρουσιαστούν αύριο.