Σάββατο, 18 Ιούλιος 2015 12:44

Τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό το Σαββατοκύριακο στο "Π. Μπαχράμης"

Γράφτηκε από τον

Τουρνουά  για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει η Νέδουσα Αλαγονίας αυτό το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".

Τα έσοδα θα δοθούν για έναν συνάνθρωπο μας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα χέρια του μετά από τραυματισμό με κροτίδα, Εκτός από τη Νέδουσα, θα λάβουν μέρος  η Ομόνοια, ο Ατρόμητος Καλαμάτας, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, η Α.Ε. Αβίας και η Θύελλα Χαρακοπιού.
Το τουρνουά θα ξεκινήσει σήμερα στις 5.30 το απόγευμα με τον αγώνα Νέδουσα Αλαγονίας - Ατρόμητος Καλαμάτας/.Θα ακολουθήσει στις 7 μ.μ. ο αγώνας Θύελλα Χαρακοπιού - Α.Ε. Αβίας και στις 8.30 το βράδυ θα παίξουν ο Απόλλωνας Καλαμάτας με τη Ομόνοια.
Τα παιχνίδια θα έχουν διάρκεια 70' σε δύο ημίχρονα των 35'.
Την Κυριακή θα γίνουν δύο αγώνες κανονικής διάρκειας, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Στο μεγάλο τελικό που θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ θα αναμετρηθούν μετά από κλήρωση οι δύο από τις τρεις νικήτριες ομάδες. Η τρίτη νικήτρια θα μπει σε κλήρωση με τις τρεις ηττημένες και οι δύο ομάδες που θα προκύψουν θα αναμετρηθούν στο μικρό τελικό που θα αρχίσει  στις 6.30 μ.μ.
Για όσους θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των 6 ομάδων να συγκεντρώσουν χρήματα για τον άτυχο συνάνθρωπο μας, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια στο ψιλικατζίδικο του κ. Λαδά, Ψαρών 54, στο κρεοπωλείο Οδεμισιώτης πάνω από το γήπεδο Π. Μπαχράμης. Επίσης θα υπάρχουν εισιτήρια και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το εισιτήριο είναι στα 2 ευρώ.