Κυριακή, 19 Ιούλιος 2015 19:33

H νέα διοίκηση του Τέλλου Αγρα

Γράφτηκε από τον

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Τέλλου Αγρα. Επικεφαλής τέθηκε ο Βασίλης Καραχούντρης, ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον Βασίλη Αγγελόπουλο.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει ανακοινώσει ακόμα την επιστροφή του Θανάση Λακριντή στην τεχνική ηγεσία. Ο έμπειρος προπονητής θα έχει συνεργάτη τον Κώστα Γεωργακόπουλο.


Οσον αφορά το .Δ.Σ., η σύνθεση έχει ως εξής: Βασίλης Καραχούντρης (πρόεδρος), Γιώργος Πρεβεζάνος (αντιπρόεδρος), Θέμης Κρεκούκιας (γραμματέας), Κώστας Μίχος (α' ταμίας), Ανδρέας Φωτόπουλος (β' ταμίας), Δημήτρης Αναγνωστόπουλος (α' γενικός αρχηγός), Τάσος Κατρίτσης ('β' γενικός αρχηγός),  Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (γ' γενικός αρχηγός),  Κώστας Παντελής, Βασίλης Αγγελόπουλος (μέλη).  Ακόμα το νέο συμβούλιο στο πλαίσιο της ενίσχυσης της λειτουργίας της ακαδημίας όρισε ομάδα υπευθύνων γονέων που θα βοηθήσουν την διοίκηση στο έργο της.
Αυτοί είναι οι: Γιώργος Λάππας, Σάκης Αλεξανδρόπουλος και Έλπη Μουζακίτη.
Πρόθεση της διοίκησης είναι να στηριχθεί σε ντόπιους παίκτες και ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τους Κολεζνιτσένκο, Πότση, Γεωργόπουλο, Γεωργακόπουλο, Καμπύλη, Αναστασόπουλο , ενώ αποκτήθηκε και ο γκολκίπερ Σταθάς από τη Μεθώνη.  Κοντά σε συμφωνία για τη ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται και οι Παπανδρεόπουλος και Τσέρτος.
Οι επόμενοι στόχοι στο μεταγραφικό παζάρι είναι στόπερ,  επιτελικός μέσος, δύο μεσοεπιθετικοί και ένας επιθετικός.