Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2015 13:44

«Παιχνίδι» με Ρωσία και Αργεντινή

Γράφτηκε από τον
«Παιχνίδι» με Ρωσία και Αργεντινή

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο παιχνίδια, ένα από το πρωτάθλημα της Ρωσίας και ένα από αυτό της Αργεντινής, από τα οποία προκύπτουν αξιόλογες στοιχηματικά προτάσεις. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

 

Over στο Άμκαρ – Κράσνονταρ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον αγώνα Άμκαρ – Κράσνονταρ, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.26. Έχοντας ένα εντυπωσιακό σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος, η Άμκαρ κατάφερε όχι μόνο ν’ αποφύγει τον απ’ ευθείας υποβιβασμό, αλλά και να γλιτώσει και να μπαράζ παραμονής τερματίζοντας στην 11η θέση και στο +2 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Στον πάγκο της παραμένει ο άνθρωπος που κατάφερε να τη σώσει, ο 69χρονος Γκάντζι Γκάντζιεφ ο οποίος και φέτος έχει ένα δύσκολο έργο για να την κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Από την άλλη, λίγο έλειψε να γράψει ιστορία η Κράσνονταρ, καθώς μία χρονιά μετά την πρώτη της συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, παραλίγο να βγει για πρώτη φορά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ισοβάθμησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη δεύτερη θέση και κατετάγη τρίτη λόγω λιγότερων συνολικών νικών. Ο Όλεγκ Κονόνοφ συνεχίζει φυσικά στον πάγκο της ομάδας που οδήγησε στις τελευταίες επιτυχίες και σκοπός του είναι και φέτος να την κρατήσει σε ανταγωνιστικά επίπεδα και να εξασφαλίσει μία ευρωπαϊκή παρουσία. Προβληματική εικόνα έδειξε στα φιλικά της μην καταφέρνοντας να νικήσει σε κανένα απ’ αυτά (ήττα 2-0 από Μποτοτσάνι, ήττα 3-2 από Λουντογκόρετς, ήττα 2-1 από Βόλφσμπεργκερ, 0-0 με Αούστρια Βιέννης, 1-1 με Αθλέτικ Μπιλμπάο). Σήμερα, περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το «καλοπληρωμένο» Over να έχει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Χιμνάσια Λα Πλάτα

Δεύτερη και τελευταία πρόταση ο «Άσσος» σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ σε απόδοση 2.20 στον αγώνα Χιμνάσια Λα Πλάτα – Γοδόι Κρουζ. Η Χιμνάσια Λα Πλάτα φιλοξενεί τη Γοδόι Κρουζ όντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχεται από μία τετράδα νικών για το πρωτάθλημα και την πρόκριση επί της Ουνιόν Σάντα Φε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση του πίνακα, ενώ με ενδεχόμενο τρίποντο μπαίνουν στην πρώτη επτάδα.

Η Γοδόι Κρουζ, από την πλευρά της, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, στα οποία μέτρησε τις εντός έδρας νίκες επί των Μπελγράνο (1-0) και Κρουσέρο ντελ Νόρτε (3-0) και την εντός έδρας ισοπαλία με την Άρσεναλ Σαραντί. Το μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι η εκτός έδρας ήττα από την Ουνιόν Σάντα Φε (1-0). Βέβαια, το στοιχείο που πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα είναι οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της, αφού προέρχεται από ένα «άσφαιρο» σερί τεσσάρων ηττών και μίας ισοπαλίας. Αναμένουμε, λοιπόν, τους γηπεδούχους να κερδίσουν στη σημερινή αναμέτρηση και το σύνολο των γκολ να μην ξεφύγει από το όριο του 3.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.