Τρίτη, 21 Ιούλιος 2015 11:29

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δεν αποφεύγει το χειρουργείο ο Ντουγέρογλου

Γράφτηκε από τον

Το πρόβλημα του Θοδωρή Ντουγέρογλου στο γόνατο θα οδηγήσει τελικά τον έμπειρο γκολκίπερ στο χειρουργείο.

Ο τερματοφύλακας της Κυπαρισσίας θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στις αρχές του Αυγούστου και στην καλύτερη περίπτωση θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα.
Η εξέλιξη αυτή έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται το ενδεχόμενο να προσθέσουν ένα ακόμη γκολκίπερ στο ρόστερ της ομάδας, καθώς μάλιστα δεν είναι ξεκάθαρος ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο έμπειρος γκολκίπερ, εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας την περσινή χρονιά.
Κατά τα άλλα, στην Κυπαρισσία δεν «καίγονται» για άλλη μεταγραφή χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και άλλος παίκτης, αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση.
Μέχρι τώρα η Τριφυλιακή ομάδα έχει κάνει λίγες αλλά καλές κινήσεις έχοντας αποκτήσει τον Αργυρόπουλο από τον Πάμισο, τον Γεωργιόπουλο από το Δώριο και τον 33χρονο Σκοπιανό Ντέγιαν Μιλοσέσκι ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης.
Όσον αφορά τον Νίκο Κόλλια, στην Κυπαρισσία θεωρούν ότι θα μείνει στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά και μένει να ξεκαθαρίσει και τυπικά το θέμα με την Εράνη στην οποία ανήκει.