Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2015 19:31

Τραυματίας από πυροβολισμό ο Σαντάνα;

Γράφτηκε από τον
Τραυματίας από πυροβολισμό ο Σαντάνα;

Για τραύμα από σφαίρα στον καρπό του δεξιού χεριού του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού Φελίπε Σαντάνα κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα BILD, αιτιολογώντας το... ναυάγιο της μεταγραφής του 29χρονου Βραζιλιάνου στην Κολωνία.

 

Δεν έχει επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, αλλά δεν έχει διαψευστεί κιόλας! Και, μάλιστα, η Bild αποκάλυψε μία φωτογραφία του Φελίπε Σαντάνα, στην οποία φαίνεται ότι έχει τραυματιστεί στο χέρι! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού δέχθηκε τον πυροβολισμό στη διάρκεια των διακοπών και ενώ ήταν στο σπίτι του! Ήταν διαρρήκτες αυτοί που τον πυροβόλησαν; Ήταν κάτι άλλο; Κανείς δεν γνωρίζει. Το σημαντικό είναι, βέβαια, ότι ο 29χρονος αμυντικός γλίτωσε τα χειρότερα! «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το δάχτυλό του έχει χτυπηθεί άσχημα. Μάλλον το τραυμάτισε στη διάρκεια των διακοπών του όταν έκανε βάρη», δήλωσε στο Kicker ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε Χαρστ Χελντ, αλλά όπως αποδεικνύεται δεν ήταν αυτή η αλήθεια. 
Η Σάλκε ήθελε πάση θυσία να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και η Κολωνία έμοιαζε ιδανική λύση τόσο για τους «μπλε», όσο και για τον Σαντάνα. Πλέον, η Σάλκε αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να τον χάσει το επόμενο καλοκαίρι δίχως να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR