Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2015 19:46

Καλά νέα για ΠΑΟ, πουλάει το βασικό της γκολκίπερ η Μπριζ!

Γράφτηκε από τον

Λίγες ημέρες πριν τις καθοριστικές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η Μπριζ χάνει τον βασικό τερματοφύλακά της. Οι πληροφορίες που ήθελαν τη Βαλένθια να ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Αυστραλό επιβεβαιώθηκαν και ο Ράιαν ταξιδεύει στην Ισπανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.


Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ματ Ράιαν είχε 58 συμμετοχές με την Μπριζ και άλλες 10 με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Αυστραλίας! Μόνο ο Ιγκουάιν και ο Μέσι είχαν περισσότερες! Ο αριθμός των συμμετοχών του δείχνει και το πόσο σημαντικός είναι για την Μπριζ, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως τα τελευταία δύο χρόνια είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος τερματοφύλακας στο Βέλγιο! 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Βέλγιο, η Βαλένθια θα πληρώσει 7 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα! 
Από την στιγμή που θα κυλήσουν όλα ομαλά και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στις «νυχτερίδες», η Μπριζ θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον Σεμπαστιέν Μπριζές. Ο 26χρονος τερματοφύλακας μετακόμισε το καλοκαίρι στην Μπριζ μετά από εισήγηση του Πρεντόμ, τον οποίο είχε και στη Γάνδη. Ο Μπριζές σε καμία περίπτωση δεν είναι στο επίπεδο του Ράιαν και τα νέα για την πώλησή του στη Βαλένθια πρέπει να ήχησαν πολύ καλά στα αυτιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR