Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2015 20:54

ΟΜΟΝΟΙΑ: Δεύτερη μεταγραφή ο νεαρός Πετράκος

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη μεταγραφή της πραγματοποίησε η Ομόνοια, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της, τον 15χρονο κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Πετράκο.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά και στα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Δαναό (σε όλη τη διάρκεια των αγώνων), ενώ σημείωσε και δύο γκολ. Η Καλαματιανή ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων για αξιοποίηση των νεαρών παικτών.
Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια έχει αποκτήσει άλλον ένα νεαρό παίκτη τον 18χρονο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μπάλας που αγωνιζόταν στον Παπαφλέσσα Αμφειας.
Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων βρίσκονται τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών της ομάδας με δύο παίκτες, έναν τερματοφύλακα και έναν αμυντικό, που θα καλύπτει την αριστερή πλευρά της ομάδας και με αυτούς όπως φαίνεται θα ολοκληρωθεί η ενίσχυση από το θερινό παζάρι.
Από το υπάρχον υλικό, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να αγωνίζονται και τη νέα περίοδο στην Καλαματιανή ομάδα. Ο λόγος για τους έμπειρους Γιώργο Χατζηπαναγιώτη, και Σύλιαν Ντόκο, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Απομένουν κάποιοι παίκτες από το υπάρχον δυναμικό με τους οποίους θα μιλήσουν οι παράγοντες της Ομόνοιας ώστε να κλείσει σύντομα και το κομμάτι με τις ανανεώσει ή όχι.
Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις μετά τους Λάζαρο Ντανταβασίλη (σταμάτησε το ποδόσφαιρο), Ελτον Ντέρτζια, Σωτήρη Κριτσωτάκη και Γιώργο Γαλανόπουλο, παρελθόν αποτελεί και ο τερματοφύλακας Κώστας Βασιλόπουλος.
Τέλος, η έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 ορίστηκε για το Σάββατο 8 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας".