Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2013 16:11

Χωρίς διοίκηση ο Πάμισος!

Γράφτηκε από τον

Ακέφαλος διοικητικά είναι ο Πάμισος, καθώς παραιτήθηκε όλο το συμβούλιο και την Τετάρτη το βράδυ θα γίνουν εκλογές για νέα διοίκηση.
Ο πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης προχώρησε σ' αυτή την κίνηση μετά την αποχώρηση του Αλέκου Βλαχάκη. Ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων" με ανακοίνωσή του εκφράζει τη δυσαρέσκεια για το τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση με αποκορύφωμα το θέμα του προπονητή και φεύγει από την ομάδα λίγες μόνο μέρες αφότου είχε αναλάβει αυτό το πόστο.
Ο κ. Βλαχάκης δηλώνει μεταξύ άλλων ότι ο Πάμισος νοσεί και δεν χρειάζονται αυταρχικές αποφάσεις και παιδιαρίσματα. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η δήλωση του Γ. Πετρουλάκη που γνωστοποιεί τις παραπάνω εξελίξεις.
Αναλυτικά η δήλωση του Αλέκου Βλαχάκη έχει ως εξής:
"Παίρνοντας την απόφαση να ασχοληθώ με την Διοίκηση του Παμίσου ήθελα να βοηθήσω την ιστορική ομάδα να βρει τη θέση που της αξίζει. Διορθώνοντας τα προβλήματα που υπήρχαν στη Διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και ο Πάμισος να γίνει πάλι αυτός που ήταν... μεγάλος. Δυστυχώς όμως διαπίστωσα ότι υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις όσο αφορά τον τρόπο λειτουργίας ενός Συλλόγου που θέλει να πρωταγωνιστεί και να χαίρει σεβασμού από όλους.
Με αποκορύφωμα την πρόσληψη του προπονητή και τον τρόπο που προσπάθησαν να γίνει.
Κύριοι ο Πάμισος νοσεί… αλλά χρειάζεται και όχι αυταρχικές αποφάσεις και παιδιαρίσματα - ο τρόπος που ενεργείτε είναι λάθος. Στην παρούσα φάση εγώ αποχωρώ.
Ισως στο μέλλον αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και οι άνθρωποι που θα έχουν νέες ιδέες και αντιλήψεις να ασχοληθώ με την ομάδα.
20 χρόνια έπαιξα στον Πάμισο και τον πονάω, ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα.
Υ.Γ.: Ο,τι γράφετε περί Ακαδημιών, τα διαψεύδω όλα κατηγορηματικά".

Η δήλωση του Γ. Πετρουλάκη

"Κριτής όλων ο τεράστιος κόσμος του Παμίσου, ο οποίος και κρίνει κάθε φορά όλους μας για το έργο που επιτελούμε. Επειδή πλέον είμαι μεγάλο παιδί για να παίζω και με το όνομά μου και με τη μεγάλη ομάδα του Παμίσου απόψε το βράδυ υποβάλλονται σύσσωμα όλες οι παραιτήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και καλώ όλους αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγήσουν τον Πάμισο στην επόμενη μέρα,  στη γενική συνέλευση της Τετάρτης να παρουσιάσουν τις θέσεις τους και το συμβούλιό τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους καλέσω να σωπάσουν μια και καλή και αν θέλουν του χρόνου το καλοκαίρι εδώ είμαστε για να τους ξανακούσουμε".
Η  γενική συνέλευση της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ στο καφέ "De stile" στην πλατεία της Μεσσήνης.
Ως εκ τούτου τα πάντα πλέον είναι ανοιχτά όσον αφορά την επόμενη μέρα στην ομάδα στον Πάμισο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ