Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2013 16:39

Ανανέωσε ο Σκαρλάτος στη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον


Μπορεί ακόμη να μην έχει διεξαχθεί η γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής Καλαμάτας και να μην έχει κλείσει οριστικά το θέμα προπονητής, όμως οι διοικούντες της "Μαύρης Θύελλας" κινούνται αυτό το διάστημα σχεδιάζοντας την ομάδα της νέας περιόδου.

Ετσι πριν λίγες ημέρες είχαμε την πρώτη ανανέωση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή και μάλιστα από τους βασικούς. Ο λόγος για τον Βασίλη Σκαρλάτο που ήθελε εξ αρχής να συνεχίζει στην Καλαμάτα
και τα βρήκε στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη.
Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στις τάξεις της "Μαύρης Θύελλας" και αυτή είναι μία πολύ σημαντική είδηση, μιας και πρόκειται για έναν παίκτη με πολύχρονη παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Σκαρλάτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος παίζοντας μάλιστα σε… όλες τις θέσεις της 11άδας κατά τη διάρκεια της σεζόν, έως ότου χτύπησε στησν ωμοπλάτη και έχασε τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς αφού έκανε επέμβαση.
Εκτός από τον Σκαρλάτο η διοίκηση είναι κοντά σε συμφωνία και με άλλους ποδοσφαιριστές που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο τη φετινή σεζόν.
Συνάμα πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Ράλλης είχε συνάντηση με τους δύο προπονητές Τάκη Σακελλαρόπουλο και Νίκο Κακαλέτρη και συζήτησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους και για τη νέα χρονιά. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και να πορευτούν μαζί και τη σεζόν 2013-2014. Οριστική συμφωνία πάντως δεν επήλθε μιας και μένει να λυθούν ορισμένα επί μέρους θέματα. Οι δύο Μεσσήνιοι προπονητές θα έχουν και νέα συνάντηση με τον πρόεδρο, πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα, όπου και θα φανεί το τι μέλλει γενέσθαι.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ