Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 15:44

Στη Γ' Εθνική με Τσίρκοβιτς η Δόξα Μανωλάδας

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα της Νέας Μανωλάδας ξεπέρασε τα εμπόδια και θα πάρει θέση στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία, καθοδηγούμενη από τον Σέρβο προπονητή.


Η ύστατη προσπάθεια στις τάξεις της Δόξας για εύρεση λύσης είχε αποτέλεσμα και, έτσι, η ομάδα της Νέας Μανωλάδας θα πορευθεί κανονικά στη Γ' Εθνική! Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Τετάρτη στέφθηκε με επιτυχία, αφού βρέθηκε ο τρόπος και... τα χρήματα ώστε να δηλωθεί η ομάδα στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία. Ασφαλώς, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν ο πρόεδρος Νίκος Τακτικός και ο βασικός χρηματοδότης Μπάμπης Κυριαζής, οι οποίοι θα βρίσκονται στην κεφαλή των 'μαυραετών' για ακόμη μία χρονιά.
Στην προσπάθεια αυτή, υπεύθυνος για το 'χτίσιμο' της ομάδας θα είναι ο Μίκι Τσίρκοβιτς, με τον οποίο άλλωστε είχε επέλθει συμφωνία στις αρχές του καλοκαιριού. Την περασμένη Παρασκευή ο Σέρβος προπονητής είχε ενημερωθεί για το αναγκαστικό 'διαζύγιο' στο οποίο υποχρεωνόταν ο σύλλογος, που τότε βρισκόταν στο... χείλος του οικειοθελούς υποβιβασμού, όμως οι θετικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών έδωσαν την ευκαιρία στους ιθύνοντες της Δόξας να ζητήσουν από εκείνον την επανενεργοποίηση της συμφωνίας τους.
Πηγή: pamebala.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ