Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 18:01

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παραμένει ανοικτό το θέμα του Κόλλια

Γράφτηκε από τον

Ανοικτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Νίκου Κόλλια στην Κυπαρισσία.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση στην Εράνη, όπου ανήκει ο παίκτης και περιμένουν τα επόμενα 24ώρα την απάντηση των Φιλιατρινών ώστε να δουν αν μπορούν να υπολογίζουν στον παίκτη. Ο Κόλλιας ήταν βασικός στέλεχος πέρυσι στην ομάδα της Κυπαρισσίας και αν τελικά δεν μείνει τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί.
Στα μεταγραφικά, η Κυπαρισσία θα κάνει άλλες δύο κινήσεις, αφού θέλει έναν κεντρικό αμυντικό και έναν τερματοφύλακα. Για τον αμυντικό επαφή υπάρχει με έναν 26χρονο εκτός Μεσσηνίας που έχει αγωνιστεί ακόμη και σε ομάδα Α' εθνικής. Επιπλέον θα χρειαστεί και ένας καλός τερματοφύλακας μιας και ο Θοδωρής Ντουγέρογλου θα μπει σε λίγες ημέρες στο χειρουργείο και ίσως χάσει μεγάλο μέρος της νέας σεζόν με φήμες να κάνουν λόγο για επαφή με τον Φιλιατρινό γκολκίπερ Σωτήρη Λυμπερόπουλο.
Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του νεαρού Βασίλη Παπαγεωργίου στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο νεαρός παίκτης θα ενταχθεί έτσι στα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων» ενώ ενδέχεται η Κυπαρισσία να δώσει τον Αύγουστο και ένα φιλικό ματς με την ομάδα κάτω των 20 ετών του Ολυμπιακού.