Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 18:47

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Λειτουργήστε με εντιμότητα..."

Γράφτηκε από τον

Η διοίκηση του Ηρακλή Καλαμάτας με ανακοίνωσή της σχολιάζει αρνητικά την προσπάθεια ομάδων να προσεγγίσουν ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, χωρίς να απευθυνθούν στην διοίκηση.


«Εδώ και δύο περίπου μήνες η ομάδα του Ηρακλή έχει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο με αρκετά μέλη που σκοπό έχουν να βοηθήσουν το σύλλογο να σταθεί με αξιοπρέπεια, όπως κάνει άλλωστε όλα τα χρόνια λειτουργίας του, στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και όχι μόνο. Βασική μας αρχή είναι να λειτουργούμε με σεβασμό και εντιμότητα προς όλους τους εμπλεκόμενους του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου για να μπορέσουμε να εισπράξουμε αντίστοιχα αυτά τα δύο πολύτιμα αγαθά. Δυστυχώς όμως τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει αποδέκτες προσπαθειών κάποιων συλλόγων να προσεγγίζουν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εν αγνοία της διοίκησης με σκοπό φυσικά να τους δελεάσουν και να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους του εμπλεκόμενους σε αυτή την υπόθεση ότι η οικογένεια του Ηρακλή έχει διοίκηση και ότι η διοίκηση απορρίπτει εκ των προτέρων τέτοιου είδους ενέργειες  και δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να συζητήσει μετακίνηση ποδοσφαιριστή μας σε ομάδα η οποία έχει κάνει τέτοιου είδους χειρισμούς, διότι προσβάλλουν το σύλλογο και τη διοίκηση αλλά πρωτίστως προσβάλλουν τους ίδιους τους αθλητές της ομάδας μας για τους οποίους επιθυμούμε όταν φεύγουν από την ομάδα μας να πηγαίνουν σε ένα υγιές περιβάλλον το οποίο θα τους προσφέρει τουλάχιστον αυτά τα λίγα που εμείς μπορούμε και τους προσφέρουμε, αγάπη, σεβασμό, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, εντιμότητα. Αγαθά που δύσκολα από ότι φαίνεται αποκτούνται στις μέρες μας».