Κυριακή, 26 Ιούλιος 2015 09:11

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σήμερα οι εκλογές για νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Σήμερα Κυριακή θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση της ΑΕΚ Καλαμάτας με κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας διοίκησης.


Η συνέλευση δεν είχε απαρτία την Κυριακή που πέρασε, έτσι οι παρευρισκόμενοι παράγοντες προχώρησαν σύμφωνα με το καταστατικό για τη μετάθεση της κατά μία εβδομάδα.
Στο νέο διοικητικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται κάποιοι από τους παράγοντες που ήταν και στο προηγούμενο συμβούλιο, όπως οι Βαγγέλης Πανταζής, Αιμίλιος Νταουτάκης, αλλά και καινούργια πρόσωπα, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να στηρίξουν την ομάδα, έχοντας ενεργή συμμετοχή.
Η συνέλευση θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 8 το βράδυ στο καφέ "ΑΡΕΝΑ", όπου το κύριο θέμα θα είναι οι εκλογές.
Αμέσως μετά τα νέα μέλη θα φροντίσουν να συγκροτηθεί σε σώμα η καινούργια διοίκηση ώστε άμεσα να δρομολογήσουν τις εξελίξεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.
Υπενθυμίζουμε ότι στο πάγκο θα παραμείνει ο Στέλιος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα έχει για συνεργάτη του, τον προπονητή Μιλτιάδη Μαυροειδή. Οι δύο προπονητές πέρα από τη μεγάλη ομάδα θα έχουν και την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής. Σε ότι αφορά τη μεγάλη ομάδα θα δοθεί έμφαση στην αξιοποίηση των νεαρών παικτών και σε αυτό το κομμάτι θα υπάρξει συνεργασία με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.