Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2013 19:03

Μεγάλη επιτυχία το τουρνουά παίδων "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος"

Γράφτηκε από τον
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Διαβολιτσίου το ποδοσφαιρικό τουρνουά παίδων "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος".

Περίπου 400 άτομα παρακολούθησαν το τουρνουά με παιδιά γεννημένα τα έτη 1999, 2000 και 2001 και με τη συμμετοχή, εκτός από αυτή του διοργανωτή Α.Ο. Διαβολιτσίου, του Αρη Πετρόπουλης, της Σπερχογείας και του Δαναού.
Ηταν μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου που σκοπός είναι να καθιερωθεί, να γίνει θεσμός και έτσι κάθε χρόνο να τιμάτε η μνήμη του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου που τόσα πολλά έχει προσφέρει στην περιοχή.
Το παρών στο τουρνουά παίδων έδωσε ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, οι πρώην δήμαρχοι Ανδανίας Θύμιος Ξηρόκωστας και Γιώργος Διαγούπης, ενώ την ΕΠΣΜ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Αριστείδης Σταθόπουλος, με τον αντιπρόεδρο Λεωνίδα Οικονομίδη και τον αναπληρωτή γραμματέα Νίκο Λιόγα.
Διαιτητές ήταν ο Ζαρακοβίτης, η Τσουκάλη και ο Ρέκκας, που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.
Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου θα δώσει το προσεχές διάστημα μία αναμνηστική πλακέτα στους οικείους του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, μιας και προχθές δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω ανελλειμένων υποχρεώσεων. Ομως ο γιος του Αχιλλέας έστειλε μία επιστολή που εξέφραζε τις ευχαριστίες για το τουρνουά αυτό που έγινε στη μνήμη του πατέρα του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι έγιναν συνολικά έξι παιχνίδια μικρής διάρκειας και το χαρακτηριστικό ήταν πως όλα τα παιχνίδια ήταν ντέρμπι και οι τέσσερις ομάδες σχεδόν ισοδύναμες! Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Σπερχογεία - Διαβολίτσι 0-0
Αρης Πετρούπολης - Δαναός 1-1
Σπερχογεία -  Δαναός 1-2
Αρης Πετρούπολης - Διαβολίτσι 1-1
Δαναός - Διαβολίτσι 1-1
Αρης Πετρούπολης - Σπερχογεία 2-1
Μετά τη λήξη του τουρνουά δόθηκαν κύπελλα συμμετοχής σε όλες τις ομάδες και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως και αναμνηστικά στους εκπροσώπους των ομάδων. Ακολούθησε γεύμα από τη διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου στις αποστολές των τριών φιλοξενούμενων ομάδων σε ταβέρνα της περιοχής.  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ