Σάββατο, 25 Ιούλιος 2015 20:51

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θα στηριχθεί και φέτος στους δικούς του παίκτες

Γράφτηκε από τον

Στους παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του θα στηριχθεί και την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν ο Ηρακλής Καλαμάτας.


Αυτός είναι ο προγραμματισμός της ομάδας τα τελευταία χρόνια και από τη στιγμή που διαθέτει καλά τμήματα υποδομής, όλα τα παιδιά παίρνουν χρόνο συμμετοχής στη μεγάλη ομάδα.
Βέβαια θα χρειαστεί κάποια ενίσχυση με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους νεότερους στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Έτσι μετά από συζητήσεις η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με δύο παίκτες τον  27χρονο αμυντικό μέσο Νίκο Κολόζη και έναν έμπειρο τερματοφύλακα. Θα χρειαστεί να ξεπεραστούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές.
Από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν ένας μέσος και ένας επιθετικός, αλλά δεν αποκλείεται το γεγονός να μην γίνει καμία άλλη μεταγραφή.
Στη διάθεση του κ. Μουλατσιώτη θα βρίσκεται ο Σάκης Λίγγρης, ο οποίος λόγω μαθημάτων τη χρονιά που έφυγε δεν συμμετείχε στις εκδηλώσεις της ομάδας.

Στην U-17 ο Γκελκέρια

Στην U-17 της ΑΕΚ θα ενσωματωθεί την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουλίου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ελβις Γκελκέρια.
Ο νεαρός που πρόσφατα μεταγράφηκε στους "κιτρινόμαυρους" θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα της U-17 της ΑΕΚ, που θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Από εκεί και πέρα εκτός πλάνων του προπονητή Νίκου Μουλατσιώτη θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές  Παναγιώτης Σπαντιδέας, ο οποίος λόγω σπουδών δεν θα μπορεί να είναι συνέχεια στην ομάδα και ο Βασίλης Μητσέας, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Πρόταση για Μάρη

Στον Ηρακλή έγινε γίνει πρόταση από τον Πανθουριακό για την απόκτηση του Σπύρο Μάρη. Η διοίκηση της ομάδας θα πραγματοποιήσει συμβούλιο τις επόμενες ημέρες για να κλείσει το θέμα.

Εσωτερικές μεταγραφές

Εσωτερικές μεταγραφές θεωρούνται αυτές των Γιάννη Κωνσταντινίδη, Τζανέτου Παπαδέα και Βασίλη Κωνσταντόπουλο.
Ο Κωνσταντινίδης πριν από δύο μήνες περίπου υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και η πορεία της αποθεραπείας του πάει πολύ καλά. Οι Παπαδέας, Κωνσταντόπουλος, αυτή την περίοδο υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και τον Σεπτέμβριο θα απολυθούν, έτσι θα ενσωματωθούν στην ομάδα. Να σημειωθεί ότι ο Τζανέτος Παπαδέας υπηρετεί τη θητεία του στην Καλαμάτα και μπορεί με κάποιες άδειες να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "κυανόλευκων".
Η πρεμιέρα για τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ορίστηκε για τη Δευτέρα 3 Αυγούστου. Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης". Νωρίτερα, την προσεχή Παρασκευή θα αρχίσουν σιγά - σιγά να κάνουν προπονήσεις κάποιοι μικροί με την τεχνική καθοδήγηση του κ. Μουλατσιώτη.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ