Σάββατο, 25 Ιούλιος 2015 08:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: Για νέο ξεκίνημα με Μαυρέα στον πάγκο και όπλο τον κόσμο

Γράφτηκε από τον

Την περσινή σεζόν ο Πάμισος ξεκίνησε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο στην Α' τοπική, ωστόσο τελικά περιορίστηκε στην δεύτερη θέση πίσω από την Κυπαρισσία και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ...


Φέτος οι «πράσινοι» ξεκινούν με πιο χαμηλούς τόνους, πιο μικρό μπάτζετ αλλά με διάθεση να αποφύγουν παλιά λάθη, με πίστη στο νέο εγχείρημα και με στόχο και να χτίσουν μια υγιή ομάδα που θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει.
Χθες η διοίκηση και ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο καφέ De Style στη Μεσσήνη όπου μίλησαν για την νέα προσπάθεια που θα γίνει φέτος.
Ο παράγοντας της ομάδας Γιώργος Πετρουλάκης στάθηκε στην παρουσία του Αντώνη Μαυρέα λέγοντας πως αποτελεί την εγγύηση για αυτό που θέλει να χτίσει ο Πάμισος και σημείωσε πως το μεγάλο όπλο των «πράσινων» θα είναι και φέτος ο φίλαθλος κόσμος του.
Εκτός από τον Πετρουλάκη και τον Μαυρέα στην χθεσινή συνέντευξη παρευρέθηκαν ακόμη ο γυμναστής Αντώνης Παπαγιαννόπουλος και οι παράγοντες Νίκος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Τάκης Φιλόπουλος, Παναγιώτης Ζέππος, Παναγιώτης Φωτόπουλος, Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, Νίκος Δρακόπουλος, ενώ απουσίαζαν ο πρόεδρος Δημήτρης Αντωνόπουλος και οι παράγοντες Κώστας Χούλιαρης και Έλενα Γκίκα.

Ο απολογισμός
και οι "φούσκες"

Ο Γιώργος Πετρουλάκης αναφέρθηκε στα 7-8 χρόνια που βρίσκεται ο ίδιος και τα περισσότερα μέλη της διοίκησης στην ομάδα. Σημείωσε πως πάντα ο στόχος ήταν να υπάρχει ένας ανταγωνιστικός Πάμισος. Στάθηκε στα επιτεύγματα των τελευταίων ετών: Στην δημιουργία βοηθητικού γηπέδου, στην λειτουργία ακαδημίας και ομάδας παλαιμάχων, στο ότι η ομάδα είναι πάντα ανταγωνιστική και κυρίως στο ότι έβγαλε από πάνω της το χρέος που υπήρχε από το 1997. "Αποτελούσε τροχοπέδη για τον Πάμισο ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω. Ότι και αν κάναμε είχαμε… συνέταιρο την εφορία", τόνισε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια άφησε αιχμές για ανθρώπους που έκαναν κριτική αλλά δεν μπαίνουν στην διοίκηση. "Είχαμε αποφασίσει να ξεκουραστούμε και να παραδώσουμε μια καθαρή οικονομικά ομάδα. Όμως δεν παρουσιάστηκε κανένας. Όλοι όσοι έκαναν κριτική και έλεγαν ότι δεν μπορούν να αναλάβουν με δικαιολογία το χρέος, τώρα αποδείχθηκε ότι δεν είχαν την ψυχή να ανακατευτούν με τον Πάμισο. Αποδείχθηκαν… φούσκες όταν ήρθε η ώρα να βγουν μπροστά. Έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε οι ίδιοι και να χτίσουμε ένα νέο Πάμισο».
 
Για Αντωνόπουλο,
Μαυρέα, κόσμο
και εκδηλώσεις...

Για τη νέα χρονιά ο Πετρουλάκης τόνισε ότι ο πρόεδρος Δημήτρης Αντωνόπουλος θα είναι και πάλι κοντά στην ομάδα και θα στηρίξει οικονομικά και ηθικά. Επιπλέον επισήμανε: «Πήραμε τον Μαυρέα που αποτελεί εγγύηση, την βάση για αυτό που θέλουμε. Μια ομάδα με ψυχή που θα κάνει περήφανη την πόλη, θα παίξει καλό και καθαρό ποδόσφαιρο και ότι προκύψει. Κάναμε προσεκτική επιλογή παικτών που θα έχουν μαχητικότητα και καρδιά πρωταθλητή. Ξεκινάμε σεμνά και ταπεινά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν κρύβουμε ότι έχουμε υψηλούς στόχους. Περιμένω ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ζητώ φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά την στήριξη του κόσμου, να βοηθήσει όσο μπορεί, όπως κάνει πάντα».
Ο Πετρουλάκης τόνισε ακόμη πως φέτος ο Πάμισος θα κάνει αρκετές εκδηλώσεις με πρώτη το λαϊκό πανηγύρι στη Μεσσήνη, στις 15 Αυγούστου, με τραγουδιστή τον Μαργαρίτη.

Τι είπαν για τις πολλές
αποχωρήσεις παικτών

Σε ερώτηση για το λόγο της αποχώρησης αρκετών παικτών της περσινής ομάδας, ο κ. Πετρουλάκης απάντησε… έμμεσα λέγοντας ότι πέρυσι ο Πάμισος "έχασε το πρωτάθλημα μέσα στα αποδυτήρια και όχι μέσα στο γήπεδο. Είχαμε όλοι ευθύνη, διοίκηση και τεχνικό τιμ αλλά και οι ποδοσφαιριστές", τόνισε χαρακτηριστικά. Για το ίδιο θέμα ο Αντώνης Μαυρέας σημείωσε πως μίλησε με όλους τους παίκτες (πλην του Καλλιντέρη που είχε ζητήσει από νωρίς να φύγει) και ότι έφυγαν για δικούς τους λόγους. "Κανένας παίκτης δεν έφυγε επειδή δεν τον ήθελε η διοίκηση ή ο προπονητής", ξεκαθάρισε ο Μαυρέας.

Για Χρ. Τρίψα, Σεϊτάι,
μπάτζετ και εκκρεμότητες…

Ο Γιώργος Πετρουλάκης σημείωσε ότι το φετινό μπάτζετ του Παμίσου δεν θα είναι όσο το περσινό και ότι ίσως στο τέλος να πλησιάσει το περσινό, αν πάνε καλά τα πράγματα. Ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του Χρήστου Τρίψα, κάτι που δυναμώνει αισθητά το ρόστερ των «πράσινων» και τόνισε ότι υπάρχει εκκρεμότητα με τους Μανιάτη και Κωνσταντόπουλο. Σημείωσε επίσης πως δεν έχει γίνει κουβέντα με τον Σεϊτάι ο οποίος είναι στο εξωτερικό ενώ το δελτίο του παραμένει στα γραφεία των «πράσινων»…

Τι είπαν Μαυρέας,
Παπαγιαννόπουλος

Ο Αντώνης Μαυρέας μίλησε για ένα νέο ξεκίνημα στον Πάμισο ο οποίος χτίζεται από την αρχή για να διεκδικήσει ότι έχει μπροστά του. Έκανε λόγο για μια ομάδα με καλό μέσο όρο ηλικίας, που θα έχει αρχές, καλά αποδυτήρια και σοβαρότητα, ανεξάρτητα με το αν τελικά θα πάρει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. "Έχω κάνει 6 χρόνια στον Πάμισο στο παρελθόν και είναι ειδική τιμή και χαρά για μένα που είμαι πάλι εδώ. Ήρθαν παίκτες με καλή νοοτροπία και ψυχοσύνθεση που ταιριάζει με αυτή του Παμίσου. Εμείς θα δώσουμε στον κόσμο την ώθηση να γεμίσει το γήπεδο. Ευχαριστούμε και το δήμαρχο που στην συνάντηση μας έδειξε ότι θέλει να βοηθήσει".
Ο προπονητής του Παμίσου αναφέρθηκε ακόμη στην Ακαδημία του του Παμίσου, στο ότι θα προωθηθούν κάποια παιδιά και ότι ο Πάμισος πρέπει κάποια στιγμή να είναι σε θέση να στηριχθεί σε παίκτες από την Μεσσήνη.
Ο Μαυρέας ευχήθηκε ακόμη καλή πορεία στην πρώην ομάδα του τον Τέλλο Άγρα και τον προπονητή της Θανάση Λακριντή. Επιπλέον τόσο αυτός, όσο και ο Πετρουλάκης ευχήθηκαν καλή πορεία στην "Μαύρη Θύελλα", τον Κώστα Κλάδη και την διοίκηση της…
Ο γυμναστής Αντώνης Παπαγιαννόπουλος ευχαρίστησε την διοίκηση και τον Μαυρέα για την εμπιστοσύνη. "Μου αρέσει, γουστάρω που είμαι στον Πάμισο" δήλωσε χαρακτηριστικά.