Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015 17:25

Νέος προπονητής της Σπάρτης ο Αντωνίου

Γράφτηκε από τον
Στα χέρια του Σωτήρη Αντωνίου πέρασε τη Δευτέρα (27/7) η τεχνική ηγεσία της ΑΕ Σπάρτη. Ο 40χρονος προπονητής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των Σπαρτιατών και ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Football league.
Τελευταίος σταθμός του Αντωνίου ήταν ο Παναργειακός στον οποίο δούλεψε το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Πριν τους «λύκους» ο νέος προπονητής της Σπάρτης δούλεψε στον Δωτιέα Αγιάς για ενάμιση χρόνο. Ο Αντωνίου διαθέτει πλούσια εμπειρία από την Γ' Εθνική έχοντας περάσει μάλιστα από ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Πανηλειακός και η Παναχαϊκή.Ο Αντωνίου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2008 στον πάγκο του Εορδαϊκού, ομάδα Γ' Εθνικής του Βορείου ομίλου και ακολούθως συνέχισε στην Α.Ε.Λ. Καλλονής η οποία τερμάτισε στη 2η θέση (Βόρειος όμιλος Γ' Εθνική). Η σκληρή δουλειά του αλλά και το ήθος του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του από τη διοίκηση, η οποία υλοποιεί βήμα-βήμα τον σχεδιασμό της προκειμένου η ΑΕ Σπάρτη να βρεθεί σύντομα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι πρωταθλητές Λακωνίας όμως δεν σταματούν εδώ... Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν τελειώσει με τις ανανεώσεις και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση των πρώτων τους μεταγραφών.
Πηγή: dokari.gr