Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015 19:52

Aναστασίου: "Θα είμαστε καλύτεροι κόντρα στην Μπριζ"

Γράφτηκε από τον

O Γιάννης Αναστασίου έδωσε μεγάλη συνέντευξη στη  εφημερίδα «Het Laatste Nieuws» και αναφέρθηκε σε όλα! Από το... κάζο με την Σταντάρ Λιέγης και το ρόστερ του Παναθηναϊκού ως τις «μάχες» με την Μπριζ και τους οπαδούς του «τριφυλλιού»!

 
«Ο αποκλεισμός μας ήταν τελείως άδικος» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στην περσινή αποτυχία της ομάδας του να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης και πρόσθεσε:«Είδα το παιχνίδι με τη Γάνδη στον τελικό του Super Cup. Και το ματς με την Σιντ Τρούιντεν την Παρασκευή και μπορώ να συμπεράνω ότι η Μπριζ είναι σε κακό μομέντουμ, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο, δεδομένου ότι είμαστε ακόμα στις αρχές της σεζόν. Και εμείς δεν δείξαμε σπουδαία εικόνα στα φιλικά μας, αλλά θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι.

Είμαστε άτυχοι, γιατί δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στην καλύτερη μεταγραφή μας, τον Μάικλ Εσιέν. Επίσης δεν θα παίξει και ο Ράσμους Θελάντερ. Χτίζουμε τα τελευταία τρία χρόνια μία πολύ δυνατή ομάδα και είναι πολύ θετικό ότι ο πρόεδρος της ομάδας έχει διατηρήσει τον πυρήνα των βασικών παικτών. Χάσαμε μόνο τον Σίλντενφελντ, αλλά καταφέραμε να πάρουμε στη θέση του τον Σέρχιο Σάντσεθ. Οπότε δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος». 

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR