Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 13:52

Ο Μαραντόνα σκέφτεται την προεδρία της FIFA

Γράφτηκε από τον

Προσοχή έρχεται! Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είχε προειδοποιήσει το προηγούμενο διάστημα για την πρόθεσή του να αναλάβει σημαντική θέση στην FIFA, όμως τώρα φαίνεται πως σκέφτεται ακόμα και την προεδρία της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Εξετάζει το ενδεχόμενο να βρεθεί απέναντι στον Μισέλ Πλατινί και να μην περιοριστεί στην θέση του αντιπροέδρου, που του έχει προτείνει ο πρίγκιπας της Ιορδανίας, Αλί μπιν Αλ Χουσείν,υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία της 26ης Φεβρουαρίου.

"Προσοχή: Οταν επιστρέψω θα έρθω για να κάνω τα πάντα, θα επιστρέψω για την FIFA, για τους Αραβες, που μου πρόσφεραν εργασία, αλλά περισσότερο θα επιστρέψω για την οικογένειά μου, που έχει υποφέρει τόσο πολύ για εμένα," είπε ο διάσημος Αργεντινός σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. "Δεν έρχομαι με αίσθημα εκδίκησης. Ερχομαι με την ιδέα να κάνω αλλαγές στο ποδόσφαιρο, στο Σαντιάγκο που είναι μία επαρχία της Αργεντινής, αλλά και να κάνω αλλαγές στην Αφρική,", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

"Φτάνει πια με την διαφθορά, αρκετά,", είπε αναφερόμενος και στο σκάνδαλο διαφθοράς που έχει βυθίσει την FIFA από τα τέλη Μαίου. Αιτία και της παραίτησης του Γιόζεφ Μπλάτερ από την προεδρία της FIFA στις 2 Ιουνίου, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την επανεκλογή του στην κορυφή της παγκόσμιας ομοσπονδίας.