Σάββατο, 01 Αύγουστος 2015 15:03

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Στην αφετηρία της νέας σεζόν

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για να ξεκινήσει προετοιμασία η Ανδρούσα έφθασε, καθώς σήμερα στις 7 το απόγευμα  θα γίνει αγιασμός και  η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν στο γήπεδο "Βασίλης Μαλαφέκας".

Η Ανδρούσα θα λάβει μέρος για μία ακόμα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, έχοντας πλέον στον πάγκο το Μιχάλη Φασουλή. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στη σημερινή "πρώτη"., αφού η φιλόδοξη ομάδα έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα πέντε μεταγραφές.
Ο λόγος για τους Χάρη Μουλαβασίλη, Νίκο Κατσίποδα, Ηλία Ηλιόπουλο, Ηλία Τσίχλη και Σωτήρη Καρτερολιώτη. Στα θετικά ότι κράτησε και το περσινό βασικό κορμό παικτών και δείχνει ότι θα είναι πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Παρελθόν ο Λίβας,
παίρνει Κακογιάννη

Ο τερματοφύλακας Κώστας Λίβας αποχώρησε από την Ανδρούσα και είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του, Στον αντίποδα, η φιλόδοξη ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση του μεσοαμυντικού Νίκου Κακογιάννη, ο οποίος έπαιζε σε ομάδα της Κορίνθου. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ενδέχεται να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη Μεσσηνία και αν συμβεί αυτό, τότε θα φορέσει τη φανέλα της Ανδρούσας.
Π.Φ.