Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2015 12:55

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θέλει φιλικό με ομάδα Σούπερ Λίγκας

Γράφτηκε από τον

Με διπλές προπονήσεις (πρωί - απόγευμα) στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας συνεχίζεται από χθες η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα συμπλήρωσε πλέον δύο εβδομάδες στο γήπεδο και ο Κώστας Κλάδης ανεβάζει τους ρυθμούς. Το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να διεξαχθεί και το πρώτο φιλικό (αν βρεθεί αντίπαλος από την Α' τοπική Μεσσηνίας).  Αυτό που θέλει όμως ο τεχνικός της Καλαμάτας, αλλά και η διοίκηση είναι ένας φιλικός αγώνας με αντίπαλο ομάδα της Σούπερ Λίγκας!  Ηδη γίνονται επαφές προκειμένου το φιλικό (μάλλον με ομάδα από την περιφέρεια) να φιλοξενηθεί στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 19 Αυγούστου. Κάτι που αν συμβεί, θα φέρει έσοδα στα ταμεία της ομάδας και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν γεύση, έστω και σε φιλικό, από Σούπερ Λίγκα.

Υπογράφει ο Σολομωνίδης

Στις προπονήσεις της Καλαμάτας παίρνει μέρος από χθες ο Κυριάκος Σολομωνίδης. Ο 23χρονος επιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση και εκτός απροόπτου θα υπογράψει στη "Μαύρη Θύελλα". Ο Σολομωνίδης φορούσε πέρυσι τη φανέλα της Καστοριάς και παλαιότερα του Απόλλωνα Αρναίας, της Ζακύνθου, του Αγροτικού Αστέρα και Ηρακλή. Πρόκειται για έναν παίκτη με υψηλή τεχνική κατάρτιση που θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή.