Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2015 14:27

Παρελθόν Μαρκαριάν και Καραγκούνης

Γράφτηκε από τον
Παρελθόν Μαρκαριάν και Καραγκούνης


Με απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, παρελθόν από την Εθνική μας ομάδα, αποτελούν Γιώργος Καραγκούνης και Σέρχιο Μαρκαριάν!
Κι αν για τον Γιώργο Καραγκούνη ήταν σχεδόν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα αποτελούσε παρελθόν, για τον Ουρουγουανό τεχνικό, μάλλον αποτελεί έκπληξη έστω και μικρού μεγέθους.

Ο Γκιρτζίκης δεν ήθελε να μπει στο δίλημμα για το ποιον από τους δύο είναι προτιμότερο να διατηρήσει στην θέση, ούτε ήθελε να περιμένει να δει αν ισχύει η δήλωση παραίτησης του Μαρκαριάν ή όχι. Οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν κακές, παρά το γεγονός ότι ο Ουρουγουανός αποτέλεσε επιλογή του «Καρά», με τον τελευταίο μάλιστα να επιμένει έντονα για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού.Βάσει του ρεπορτάζ, αμφότεροι υπέγραψαν το τέλος της συνεργασίας τους με την Ομοσπονδία την Τρίτη (4/8) και απλά απομένει η ανακοίνωση που θα εκδοθεί από την ΕΠΟ.Αναφορικά τώρα με το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Καραγκούνη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης ήταν μέλος της ομάδας που είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία το 2004.

Πηγή: Sentragoal.gr