Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013 20:34

Συνεχίζει τελικά η διοίκηση Πετρουλάκη στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά την χθεσινή δήλωση αποχώρησης του τεχνικού διευθυντή Αλέκου Βλαχάκη και τις αιχμές του για τον τρόπο αποφάσεων στην ομάδα, ο πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης ανακοίνωσε την παραίτηση όλων των μελών του δ.σ. και όρισε γενική συνέλευση για αύριο Τετάρτη.


Ωστόσο, σήμερα άλλαξαν τα δεδομένα.
Τα μέλη του δ.σ. απέσυραν τις παραιτήσεις κάνοντας λόγο για πιέσεις από τον κόσμο αλλά και τον δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο προκειμένου να μην μείνει "ακέφαλος" ο Πάμισος.
Έτσι με νέα ανακοίνωση το δ.σ. του Παμίσου αναφέρει:
«Στην δημιουργία μιας ομάδας σίγουρα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις. Πάντα στο πλαίσιο της αγωνίας όλων μας για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την μεγάλη μας αγάπη, την ομάδα του Παμίσου.
Μετά από ώριμη σκέψη όλων, το δ.σ. που έχει εκλεγεί συνεχίζει ισχυρό και δυνατό προς την επίτευξη του στόχου που είναι η δημιουργία μιας ομάδας έτοιμης να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής».
Να σημειωθεί πως χθες προστέθηκε στο δ.σ. και η Έλενα Γκίκα ενώ ο πρόεδρος Γιώργςο Πετρουλάκης τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις προπονητή, ανανεώσεων παικτών και μεταγραφών…

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ