Σάββατο, 08 Αύγουστος 2015 08:23

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Ανεβαίνει επίπεδο με Αρι Γαλανόπουλο

Γράφτηκε από τον

Μετά από έντεκα χρόνια ο Αρις Γαλανόπουλος επιστρέφει στη "Μαύρη Θύελλα".  Ο 34χρονος αμυντικός που αγωνιζόταν πέρυσι στην Καλαμαριά,, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο  Γιώργο Ράλλη και χθες το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Καλαμάτα.


"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που με ανέδειξε. Θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο μπορώ το σύλλογο και τους νέους συμπαίκτες μου.  Η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολα χρονικά περίοδο, αλλά είναι δεδομένο ότι αξίζει να είναι σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Για να συμβεί αυτό παίζουν ρόλοι πολλοί παράγοντες.
Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, διότι χτίζεται μια ομάδα από την αρχή", είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αρις Γαλανόπουλος, για τον οποίο η Γ' εθνική θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το νέο απόκτημα της "Μαύρης Θύελλας" μέτρησε από το 1999 έως το 2004 116 συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα της Μεσσηνιακής ομάδας, από την οποία πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο, όπου είχε 18 συμμετοχές το 2005. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Καλαμαριά, όπου έμεινε μέχρι το 2008 (67 συμμμετοχές). Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Πανσερραϊκός, από το 2008 έως το 2010, όπου έγραψε 63 συμμετοχές. Στη συνέχεια κατηφόρισε στην Κρήτη για να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ (από το 2010 έως 2012 με 46 συμμετοχές). Ακολούθησε η μεταγραφή στην Κύπρο και στην Ενωση Νέων Παραλιμνίου (14 συμμετοχές). Την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στη Γλυφάδα (11 συμμετοχές) και το δεύτερο στον Πανηλειακό (15 συμμετοχές). Οσες είχε και πέρυσι στην Καλαμαριά, για να επιστρέψει πλέον στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την Καλαμάτα ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.  Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο να ακολουθήσουν και άλλες ηχηρές κινήσεις.


Παίρνει και Λίπι

Παίκτης της Καλαμάτας θα πρέπει να θεωρείται ο Σωκράτης Μπρούνο - Λίπι. Ο Αλβανός αμυντικός που ανήκε στη Θύελλα Πατρών, έπεισε τον Κώστα Κλάδη για την αξία του και συμμετέχει στις προπονήσεις. Αντίθετα αποχώρησε ο Κυριάκος Σολομωνίδης που ήταν πέρυσι στην Καστοριά.
Αγωνιστικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί οικογενειακό δίτερμα.