Σάββατο, 08 Αύγουστος 2015 20:24

Ανοιξε για τη νέα αγωνιστική περίοδο το περίπτερο - μπουτίκ της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον
Ανοιξε για τη νέα αγωνιστική περίοδο το περίπτερο - μπουτίκ της "Μαύρης Θύελλας"

Την επίσημη λειτουργία του για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 ξεκίνησε χθες στις 10 το βράδυ το περίπτερο της Καλαμάτας από το οποίο πωλούνται προϊόντα της ομάδας για τους φιλάθλους της και όχι μόνο.

 

Στην έναρξη της λειτουργίας του περιπτέρου έδωσαν το "παρών" ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης, το μέλος της διοίκησης Αλκης Καραγιάννης, ο προπονητής Κώστας Κλάδης με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, Ιωσήφ Λουκά, Δημήτρη Χατζή, Ευτύχη Τασιόπουλο, 15 ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αρης Γαλανόπουλος που επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και ο Θεόδωρος Παπαθεοδωρίδης, ο οποίος μπορεί να μην βρίσκεται στη διοίκηση, αλλά είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

Ολους τους παραπάνω υποδέχτηκαν ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Καλαμάτας Νίκος Νίκας, με την υπεύθυνη για τη λειτουργία του περιπτέρου Αναστασία Χαυτάκου και την υπεύθυνη Τύπου Σίσσυ Δρέτα.

Το περίπτερο θα είναι ανοικτό καθημερινά βραδινές ώρες από τις 8 έως τις 11 μέχρι τις 25 Αυγούστου, ενώ στην συνέχεια αναμένεται να λειτουργεί όπως και στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.