Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2015 08:06

"MAΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σημαντική ενίσχυση με Ζαγοριανό και Λένγκα, παίρνει και Τορεζάνι

Γράφτηκε από τον
"MAΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σημαντική ενίσχυση με Ζαγοριανό και Λένγκα, παίρνει και Τορεζάνι

Ο Γιώργος Ράλλης μιλώντας την Πέμπτη στο "Notosport", είχε υποσχεθεί πέντε δυνατές μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την Καλαμάτα. Η αρχή έγινε την Παρασκευή με τον Αρι Γαλανόπουλο που επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε και ακολούθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο δύο ακόμα μεταγραφές.


Ο λόγος για τους Γιώργο Ζαγοριανό και Αλμπι Λένγκα. Ο πρώτος είναι 31 ετών επιθετικός και προέρχεται από τον Αιολικό, έχοντας αγωνιστεί ακόμα μεταξύ άλλων σε Βατανιακό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αστέρα Μαγούλας, Φωκικό, Νίκη Βόλου, Πανηλειακό. Ο Λένγκα είναι 27 ετών κεντρικός αμυντικός και πέρυσι ήταν στην πατρίδα του την Αλβανία, έχοντας περάσει επίσης από Αιολικό, Ηλιούπολη, Εθνικό, Αστέρα Μαγούλας. Στη "Μαύρη Θύελλα" θα έχει συμπαίκτη τον συμπατριώτη του αμυντικό Σωκράτη-Μπρούνο Λίπι που κέρδισε μια θέση στο ρόστερ.
Οι Ζαγοαριανός και Λένγκα μετέχουν ήδη στις προπονήσεις της μεσσηνιακής ομάδας, η οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον Αργεντινό 26χρονο μεσοεπιθετικό Φράνκο Τορεζάνι, ο οποίος έπαιζε στην Κόλον Σάντα Φε, ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει και τη φανέλα της Ζακύνθου του Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο Τορεζάνι θα έρθει σε δέκα μέρες για μόνιμη εγκατάσταση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας.
Οι παραπάνω προσθήκες ενισχύουν αισθητά τη "Μαύρη Θύελλα" που χτίζεται πλέον από την αρχή υπό τις οδηγίες του Κώστα Κλάδη, που καλείται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά, με δεδομένο ότι έχουν γίνει 18 μεταγραφές και έπεται συνέχεια. Διότι η Καλαμάτα θα αποκτήσει άμεσα και έναν έμπειρο μεσοαμυντικό για τη θέση "6".
Αγωνιστικά, η εβδομάδα έκλεισε χθες με οικογενειακό δίτερμα στο Δημοτικό Στάδιο, με την τεχνική ηγεσία να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.