Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2015 15:10

Με ανανεωμένο πρόσωπο στην Α1 τοπική η Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Πιο νεανική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές θα παρουσιαστεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Ομόνοια.

Η καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Αμέσως μετά το μοίρασμα του αθλητικού υλικού στους παίκτες έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης.
Στη συνέχεια ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης και ο νέος συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Αγγελης με τους ποδοσφαιριστές μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησε η προετοιμασία.
Το προπονητικό τιμ θα στηριχθεί τη φετινή χρονιά στους Παναγιώτη Γιαννούλη, Νίκο Μέτσο (τερματοφύλακες), Γιάννη Κάππο, Κλέιβις Πετριτάι, Δημήτρη Κοστρίβα, Κώστα Κοστρίβα, Κώστα Κυριακόπουλο, Παναγιώτη Πετράκο, Σεμπάστιαν Τζίκα (αμυντικοί), Σταύρο Αγγελη, Βόλφι Τάφα, Περικλή Δημητρίου, Γιάννη Δημόπουλο, Γιώργο Δρογγίτη, Δημήτρη Μπάλα, Σίλιαν Ντόκο, Γιώργο Χατζηπαναγιώτη (μέσοι), Γιάννη Κατσίβα, Παναγιώτη Μπουραντώνη, Νίκο Σπυρόπουλο, Διονύση Χανδρινό, καθώς και σε 3-4 παίκτες που είναι σε επαφές για συνεργασία με την ομάδα.
Λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος της Ομόνοιας Γιάννης Μανωλόπουλος και ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης.
Ο κ. Μανωλόπουλος δήλωσε: "Ως διοίκηση αποφασίσαμε η ομάδα να στηριχθεί και φέτος σε νεαρούς αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία. Σε δύο χρόνια να μπορούν αυτά τα παιδιά με προσθήκες και άλλων νεαρών να διεκδικήσουν στόχους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον παλιό παίκτη της ομάδας και γιο του παράγοντά μας Θεόδωρου Τζανετάκου, Πάντο για την προσφορά του αθλητικού υλικού".
Ο κ. Μπουραντώνης τόνισε: "Στόχος μας είναι να κάνουμε σωστή προπόνηση και ημέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με το μήνα να πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα. Η ομάδα διαθέτει νεανικό ρόστερ και που ήθελε και η διοίκηση, γι' αυτό και οι προσθήκες που έγιναν αφορούσαν νεαρούς παίκτες. Θα γίνουν και κάποιες άλλες κινήσεις ενίσχυσης. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, βρίσκομαι στον πάγκο της 11 χρόνια και υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και θα δουλέψουμε με στόχο να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Οταν ήμουν παίκτης της Ομόνοιας είχαμε αρκετούς φιλάθλους που έρχονταν στο γήπεδο και στήριζαν την ομάδα. Θέλουμε με την πορεία μας να προκαλέσουμε το φίλαθλο κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο και να μας στηρίξει".

Τουρνουά "Γ. Λουκαρέας" και φιλικά

Το διήμερο 1 και 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος το καθιερωμένο τουρνουά για τον αείμνηστο παράγοντα και εκ των ιδρυτών της Ομόνοιας Γιώργο Λουκαρέα. Στο φετινό τουρνουά εκτός από την διοργανώτρια Ομόνοια θα συμμετάσχουν ο Απόλλωνας Καλαμάτας, η Σπερχογεία και ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης. Η ώρα διεξαγωγής των αγώνων είναι ο πρώτος στις 5 μ.μ. έως τις 6.30 μ.μ. και ο δεύτερος από τις 6.30 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα με τα φιλικά έχει ως εξής:
Κυριακή 16 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στο "Γ. Λουκαρέας" με την ΑΕΚ Καλαμάτας. Το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στο "Γ. Λουκαρέας" με τον Ηρακλή Καλαμάτας. Το Σάββατο 29 Αυγούστου αγώνας για τη 2η φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας. Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου αγώνας για την 3η φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας ή διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού. Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. φιλικός αγώνας στο "Γ. Λουκαρέας" με την Καλαμάτα. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου φιλικός αγώνας στο "Γ. Λουκαρέας" με το Ασπρόχωμα. Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου φιλικός αγώνας στο γήπεδο της Κορώνης με τον τοπικό Ακρίτα. Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου φιλικός αγώνας στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία με την Αναγέννηση Παραλίας.