Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2013 15:54

Διπλό μπαμ το Δώριο με Καρατζούλια, Μακρυνιώτη!

Γράφτηκε από τονΔύο πολύ σπουδαίες μεταγραφές με τις οποίες ανεβαίνει επίπεδο είναι έτοιμο να κάνει το Δώριο…

Συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Καρατζούλιας και Νίκος Μακρυνιώτης τα έχουν βρει σε όλα με τον πρόεδρο του Δωριεά Γιώργο Αλεξάκη και εκτός απροόπτου τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται για λογαριασμό του Δωρίου.
Οι δύο παίκτες ήταν από τους κορυφαίους φέτος του Εθνικού Μελιγαλά στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής και με την ποιότητα τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Α' τοπική.
Ο Καρατζούλιας είναι 25 χρονών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, ενώ ο Μακρυνιώτης (έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του Δωρίου) είναι 33 χρονών και μπορεί να παίξει τόσο στα χαφ, όσο και στην άμυνα.
Για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών μένουν μόνο οι υπογραφές, οι οποίες αναμένεται να πέσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από εκεί και πέρα και ο Αργύρης Νικητόπουλος είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο Δώριο, αν δεν βρει κάτι καλύτερο από ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Επίσης η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου έχει συμφωνήσει με τρεις ποδοσφαιριστές της Δόξας Μεγαλόπολης και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Οσον αφορά το μέτωπο των ανανεώσεων έχει γίνει πρόταση στους Φραγκίσκο Κεράνη και Αργύρη Δικαίο να παραμείνουν και υπάρχει αισιοδοξία για αίσια έκβαση.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ