Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 17:34

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο τον τίτλο στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

Εχοντας ως κύριο στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 τοπική ξεκίνησε την Κυριακή την προετοιμασία της για τη νέα περίοδο η Αναγέννηση Παραλίας.


Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Καλαματιανής ομάδας Παναγιώτης Σερεμέτης με δηλώσεις του στο "Notosport": «Ο στόχος μας είναι καθαρά το πρωτάθλημα. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται και άλλα πράγματα, δουλειά στο γήπεδο, καλά αποδυτήρια. Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτά ελπίζω να τα καταφέρουμε. Βέβαια γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες στην κατηγορία με ιστορία και βαριά φανέλα».
Ο προπονητής Πέτρος Χιώτης στις δηλώσεις του, λίγο πριν αρχίσει η προετοιμασία μας είπε: «Καλή χρονιά σε όλες της ομάδες και πρώτα απ' όλα υγεία. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και λόγω των μεταγραφών που κάναμε. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα θα έρθουν».
Η "πρώτη" πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία,  παρουσία του προέδρου Παναγιώτη Σερεμέτη και με των μελών της διοίκησης Γιώργου Σερεμέτη, Νίκου Μανιατέα.
Μετά το καθιερωμένο αγιασμό ο προπονητής Πέτρος Χιώτης χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και έγινε ολιγόλεπτης διάρκειας οικογενειακό δίτερμα. Φέτος θα έχει συνεργάτη του τον γυμναστή Σπύρο Λιναρδάκη, ενώ στη διάρκεια της χρονιάς θα έχει στη διάθεση του τους ποδοσφαιριστές Κώστα Βλάσση, Στάθη Γιαννακόπουλο, Βαγγέλη Γυφτέα, Ηλία Καρμπαλιώτη, Γιώργο Κουραμπά, Θεόδωρο Κατσαρέα, Γιώργο Κυριόπουλο, Κώστα Ξυδέα, Γιάννη Πανταζή, Νίκο Πέτροβα, Παναγιώτη Πραστέλλα, Χρήστο Ράτσεφ, Βαγγέλη Ταμπάκη, Γιώργο Χάντζο, Παναγιώτη Χαρίτο, Σταύρο Χαρίτο (παλιοί), Γιώργο Αγγελή, Κλεάνθη Βοσνάκη, Κώστα Γιαννακόπουλο, Φάνη Κάνιστρα, Κώστα Λίβα, Χρήστο Παπαγεωργίου, Παναγιώτη Παπανικολόπουλο, Νίκο Τριανταφυλλάκη (νέα πρόσωπα), καθώς και στους τρεις νεαρούς Νίκο Μιχαηλίδη, Δημήτρη Γεωργαντή, Χαρίλαο Μανδηλάρη, που προέρχονται από την παιδική ομάδα.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινές αργά το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, ενώ σε ότι αφορά τα φιλικά, για την ώρα έχει γνωστοποιηθεί μόνο ένα. Είναι αυτό που θα διεξαχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου με την Ομόνοια στον Κορδία.