Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2013 19:34

Ξεκαθαρίζει με Κωνσταντόπουλο στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κωνσταντόπουλο βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες στο Μεσσηνιακό.


Μάλιστα την Πέμπτη ο 27χρονος αμυντικός θα συναντηθεί με τον προπονητή του καλαματιανού συλλόγου Δημήτρη Τσάκωνα για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους. Το κλίμα και από τις δύο πλευρές είναι θετικό, υπάρχει διάθεση για ανανέωση και εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Κωνσταντόπουλος θα φορά και τη νέα σεζόν στη Γ' εθνική τα πράσινα.
Από εκεί και πέρα οριστικά παρελθόν από τον Μεσσηνιακό αποτελεί ο Βασίλης Αθανασόπουλος μιας και δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί σημείο επαφής.
Ανοικτό είναι το ζήτημα με τους Αντώνη και Γιάννη Καλογερόπουλο, με τους οποίους εξ' αρχής υπήρξε διαφορά στο οικονομικό. Ομως οι δύο πλευρές θα έχουν και νέα επαφή τις προσεχείς ημέρες και δεν αποκλείεται να δώσουν τα χέρια.
Από εκεί και πέρα στο ρόστερ θα παραμείνει ο Αρβανίτης όμως ουσιαστικά δεν θα υπολογίζεται μιας και θα κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Αγνωστο είναι τι θα γίνει με τον Κωστόπουλο ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη 100% τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ δύσκολα θα παραμείνει ο Σταματόπουλος.
Οσον αφορά τις μεταγραφές εκτός από τους Νινιό, Σπανό και Πετρόγιαννη που είναι κλεισμένοι, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση του Αγγελου Μπαστακού. Ο 23χρονος αμυντικός τη φετινή σεζόν ήταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας, έχει αγωνιστεί με την "Μαύρη Θύελλα" και την Εράνη στη Δ' εθνική, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Φαραί.
Φυσικά η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται στους "πράσινους" και είναι δεδομένο πως θα αποκτηθούν και ορισμένοι εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές και εκτός Μεσσηνίας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ