Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 14:47

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πέμπτη μεταγραφή ο Χρήστος Μαραβέλας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πέμπτη μεταγραφή ο Χρήστος Μαραβέλας

Τον 28χρονο αμυντικό Χρήστο Μαραβέλα απέκτησε ο Πανθουριακός που έφτασε τις πέντε μεταγραφές.

Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή που πέρυσι έπαιξε για ένα εξάμηνο στον κυπελλούχο Τσικλητήρα Πύλου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Εθνικό Μελιγαλά και Αστέρα Αρφαρών. Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Παντσιώτη, Καράμπελα, Βασιλόπουλου και Σεφεράσι, ενώ αναμένεται να γίνουν άλλες δύο κινήσεις.
Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μιας και ο Βαγγέλης Κουρεντζής δεν θα προσφέρει φέτος τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Κρούση σε Κωνσταντόπουλο,
στις προπονήσεις ο Σαραντόπουλος

Ετσι επαφή έχει γίνει με τον Αντώνη Κωνσταντόπουλο που πέρυσι αγωνίστηκε από τον Γενάρη στον Πάμισο και έχει φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού.
Ακόμη σκέψεις υπάρχουν και για έναν παίκτη που να ενισχύσει την επιθετική γραμμή.
Να σημειωθεί πως στις προπονήσεις συμμετέχει και ο μέσος Αγγελος Σαραντόπουλος, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει ομάδα, πολύ δύσκολα όμως θα ενισχύσει φέτος τον Πανθουριακό.

Φιλικές νίκες με ΜΓΣ και Ολυμπιακό

Στα αγωνιστικά ο Πανθουριακός έχει δώσει μέχρι στιγμής δύο φιλικά παιχνίδια. Την Κυριακή νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και χθες Τετάρτη επικράτησε με 1-0 του Μεσσηνιακού εκτός έδρας, με το γκολ να πετυχαίνει ο Γιώργος Μουλιάτος.
Η σύνθεση που παρέταξε ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος ήταν η εξής:
Ξανθάκης, Παντσιώτης, Χαρμπίλας, Πιχιγιόνι, Β. Σεφεράσι, Καράμπελας, Ηλιόπουλος, Γ. Μουλιάτος, Δωδέκατος, Α. Σεφεράσι,
Ν. Μουλιάτος.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαδημητρίου, Βιδάκης, Γαλέας, Κατσαρέας και Αναγνωστόπουλος.
Στην προετοιμασία δεν παίρνει μέρος μόνο ο Βασίλης Βασιλόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο οποίος θα ξεκίνησε λίγο αργότερα προπονήσεις.
Τέλος, σήμερα Πέμπτη στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός του Πανθουριακού στα γραφεία της ομάδας, στη Θουρία.