Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 19:36

Πέντε χρόνια δίχως τον Παναγιώτη Μπαχράμη...

Γράφτηκε από τον

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Μπαχράμη… 

Ηταν Παρασκευή 13 Αυγούστου του 2010 όταν ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής έφευγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, παρασυρόμενος από ταχύπλοο ενώ έκανε υποβρύχιο ψάρεμα στην θαλάσσια περιοχή της Κυπαρισσίας, μαζί με φίλους του.
Ο χαμός του σκόρπισε θλίψη το ελληνικό και μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
Ο εκλιπών, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, είχε 268 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια των επαγγελματικών κατηγοριών, έχοντας πετύχει 29 γκολ.
Ο Μπαχράμης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 1993 στον Απόλλωνα Καλαμάτας και το 1995 πήγε στη "Μαύρη Θύελλα" με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές και στην Α' εθνική μέχρι το 2001. Στη συνέχεια έπαιξε τρεις χρονιές στον Ηρακλή και το καλοκαίρι του 2004 μετακόμισε στη Λάρισα με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α' εθνική το 2005 και την κατάκτηση του κυπέλλου το 2007. Τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του ήταν η Βέροια.
Οσα χρόνια πάντως κι αν περάσουν ο Μπαχράμης θα παραμένει στη μνήμη των Μεσσήνιων φιλάθλων, μιας και ήταν ένας από τους κορυφαίους Μεσσήνιους παίκτες όλων των εποχών.
Τρανή απόδειξη πως δεν θα ξεχαστεί αποτελεί το γήπεδο της γειτονιάς του στο Ανατολικό Κέντρο, που έχει ονομαστεί εδώ και πέντε χρόνια σε γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης"…