Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2015 08:26

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-2: Αρωμα... Σούπερ Λίγκας στη Μεσσήνη (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Παρουσία της… ηγεσίας του Αστέρα Τρίπολης, ο Πάμισος γνώρισε χθες την ήττα με 2-0 από τον Παναρκαδικό στο πρώτο φιλικό τεστ της προετοιμασίας του. Στo Στάδιο της Μεσσήνης βρέθηκαν ο πρόεδρος του Αστέρα, αλλά και της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Μποροβήλος, ο εκ των ιδιοκτητών Γιάννης Καϋμενάκης και ο προπονητής Στάικος Βεργέτης.

Μάλιστα προν τη σέντρα, ο αντιπρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης, έδωσε μια αναμνηστική φανέλα των νησιωτών στον Γ. Μποροβήλο. Ο Αστέρας έχει παραχωρήσει αρκετούς νεαρούς παίκτες στον συντοπίτη Παναρκαδικό, που ουσιαστικά λειτουργεί ως θυγατρική ομάδα και γι' αυτό διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλησαν να δουν από κοντά τη δουλειά που γίνεται.
Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και δε φάνηκε η διαφορά της μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη ο Πάμισος έβγαλε κούραση και ο Παναρκαδικός ανέλαβε τα ηνία. Πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών με τον Παναγιώτη Σακαπάτα και είχε και δοκάρι με τον Καδά.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.




Ο Σαλαπάτας άνοιξε το σκορ στο 67' με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή και έξι λεπτά αργόυερα νίκησε στο τετ α τετ τον Κωνσταντακόπουλο. Στο 86' ο Καδάς με κοντινό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ενα λεπτό αργότερα ο Γαρυφαλόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Κωνσυταντακόπουλο που απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Φιλόπουλος απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή.
Ο πορτιέρο του Παμίσου είχε μια εξαιρετική διπλή απόκρουση στο 57' σε σουτ των Κυριακόπουλου και Καρυφαλόπουλου.
Ανασταλτικά, η ομάδα της Μεσσήνης έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, όπου με εξαίρεση την κεφαλιά του Ντιόγκο στο 20' δεν απειλήθηκε. Επιθετικά πάντως δεν φάνηκε και σίγουρα χρειάζεται δουλειά σε αυτόν τον τομέα και ίσως και ενίσχυση.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Πάμισος είναι ουσιαστικά μια καινούρια ομάδα και είχε απέναντι του έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας και ήταν το πρώτο μόλις φιλικό,


Πώς έπαιξε ο Πάμισος

Ο Πάμισος ξεκίνησε με τον Κωνσταντακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ τους, Φ. Γεωργιόπουλο και Κορμηλά (δεξί και αριστερό μπακ) και Φιλόπουλο, Μπερερή στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικό χαφ ήταν ο Μπαλαλάς που ξεχώρισε για το πάθος του και στιε πτέρυγες οι Χελάς, (δεξιά), Κουροήπης (αριστερά, άλλαξαν θέσεις στη διάρκεια του ματς), πιο μπροστά τους ο Τρίψας και ο Τσουλάκος πίσω από τον Τουρλίδα.
Στπ β' μέρος μετά το 52' ξεκίνησαν οι αλλαγές, με τον Αντ. Μαυρέα να χρησιμοποιεί συνολικά 17 παίκτες, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έπαιξαν με δύο διαφορετικές 11άδες.
Τον φιλικό διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τους Λάμια και Καστανά.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Φ. Γεωργιόπουλος (52' Μωράκης), Τουρλίδας (52' Σταματόπουλος), Κορομηλάς (85' Ρούτσης), Χελάς, Τσουλάκος (85' Λυμπερόπουλος), Μπαλαλάς (60' Τζανετέας). Μπερερής, Φιλόπουλος, Τρίψας, Κουρούπης (53' Α. Γεωργιόπουλος).
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μάνος (30' Νικολίτσας), Αρώνης, Μπουτάς, Καστριτσέας, Χατζόπουλος (32' Μπεντεβής), Αδάμης, Χρήστου, Βελισσάρης, Τσόφλιος, Ντιόγκο, Μέλλος (32' Πετρόπουλος). Στο β' μέρος έπαιξαν οι Νικολίτσας (63' Κορτέσης), Σαλαπάτας (86' Σιακόπουλος), Μηλιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Καδάς, Κότσιρας, Μπίσιας, Σταθουλόπουλος, Κυριακόπουλος, Πετρόπουλος (63' Γογωνάς), Μπεντεβής (63' Δήμος).