Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2013 12:59

Συνεχίζουν στη Μεθώνη Μπάλλας, Κοσυφολόγος

Γράφτηκε από τον

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της Μεθώνης εν όψει της νέας περιόδου που θα βρει την ιστορική ομάδα και πάλι στην Α' τοπική.


Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Βλαχόγιαννη ακολούθησαν άλλες δύο ανανεώσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Φίλιππο Μπάλλα και Βασίλη Κοσυφολόγο (φωτό δεξιά) που τα βρήκαν σε όλα με τη διοίκηση των βυσσινί και θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Μεθώνης.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά ανοικτά ζητήματα με θέματα ανανεώσεων. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με τους Νικολόπουλο, Κόσοβα, Κουπούζο και Λύσσαρη και υπάρχει αισιοδοξία πως οι περισσότεροι θα παραμείνουν στις τάξεις της και τη νέα χρονιά.
Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κυριάκος Λυμπερόπουλος ανήκει στη Μεθώνη, όμως ενδέχεται τη νέα χρονιά να βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας. Ακόμη κι έτσι όμως λογικά θα βρεθεί μια φόρμουλα προκειμένου να δίνει το παρών σε ορισμένες προπονήσεις και στους αγώνες.
Ενα ζήτημα υπάρχει με τον Γιώργο Παυλόγιαννη που τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει τη στρατιωτική του θητεία και θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν.
Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να επανέλθει μετά από τρία χρόνια ο Κώστας Μιχόπουλος που ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Αυστρία.
Οσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο ο ΑΟΜ θα κάνει δύο καλές κινήσεις με ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει και Δ' εθνική. Πρόκειται για ένα μεσοεπιθετικό και ένα αμυντικό χαφ με τους οποίους οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και με τους οποίους η ομάδα της Μεθώνης θα ανέβει επίπεδο.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ