Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2015 21:44

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλική νίκη 5-0 τον Τέλλο Αγρα, πήρε γκολκίπερ

Γράφτηκε από τον

Με τον περσινό πρώτο σκόρερ της, Φώτη Παναγόπουλο να σημειώνει χατ - τρικ και ένα ακόμα γκολ από τους… νέους Μιλοσέφκσι (με πέναλτι),και Μανδραπήλια, η Κυπαρισσία νίκησε σήμερα το απόγευμα στους Γαργαλιάνους με 5-0 τον Τέλλο Αγρα που αγωνίστηκε με ελλείψεις. Με απουσίες έπαιξαν επίσης και οι νικητές.


Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, που δείχνει από το ξεκίνημα ότι θα είναι και φέτος από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική.
Στο σημερινό τεστ,  ο Νίκος Φρούσος έδωσε χρόνο συμμετοχή και στον Ανδρέα Αντωνόπουλο. Ο έμπειρος γκολκίπερ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΑΟΚ και έρχεται να καλύψει το κενό του Ντουγέρογλου που την επόμενη εβδομάδα θα κάνει επέμβαση.
Ο Αντωνόπουλος αγωνιζόταν σε ομάδεςτης Ηλείας (Γαστούνη, Ανδραβίδα, Αμαλιάδα).
Τέλος, να σημειωθεί ότι την προσεχή Τρίτη η Κυπαρισσία διοργανώνει μεγάλη συναυλία με τους Γρηγόρη Μπιθικώτση, Αγγελο Διονυσίου και Χάρη Βαρθακούρη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ:  Τσώλης, Καμπύλης, Γεωργακόπουλος, Γεωργόπουλος, Κολεσνιτσένκο, Παγώνης, Σικαλιάς, Πετρόπουλος, Μαξ, Ζόμπολας, Γκότσης. Επαιξαν και οι Χούτος, Καμινάρης, Θεόφιλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Ζαφείρης, Ανδρουτσής, Αργυρόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μιλοσέφσκι, Κόλλιας, Φ. Παναγόπουλος, Καμποσιώρης.Αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντόπουλος, Αντωνόπουλος, Μανδραπήλιας.