Τρίτη, 18 Αύγουστος 2015 08:38

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με δύο παίκτες κλείνει το ρόστερ

Γράφτηκε από τον

Ένα αμυντικό μέσο και ένα μεσοεπιθετικό θα προσπαθήσει να εντάξει στο ρόστερ της αυτές τις μέρες η "Μαύρη Θύελλα".

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές της ανάγκες και τα προσεχή 24ώρα θα προσπαθήσει να καλύψει τα τελευταία κενά με την διοίκηση να είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' εθνικής.
Επιπλέον στην Καλαμάτα αναμένεται τις προσεχείς μέρες και ο Αργεντινός Τορεζάνι που έχει συμφωνήσει με την Μεσσηνιακή ομάδα.
Στο μεταξύ αναβλήθηκε τελικά το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με τον Μεσσηνιακό ενώ την Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τους νέους του Παναιτωλικού στο Δημοτικό Στάδιο. To χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση η οποία έγινε στο γήπεδο της Μικρομάνης.
Τέλος, αύριο έχει προγραμματιστεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής. Το αξιοσημείωτο είναι πως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη ούτε η σύνθεση των ομίλων αλλά ούτε και το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο.

Ο Κλάδης είδε τη Σπάρτη
στο φιλικό 4-1 με Βάρδα

Με τον τεχνικό της Καλαμάτας Κώστα Κλάδη να βρίσκεται στην εξέδρα του γηπέδου της Βάρδας, η Σπάρτη νίκησε με 4-1 της ομάδας της Ηλείας στο προχθεσινό φιλικό ματς των δύο ομάδων.
Ο τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" κατασκόπευσε δύο αντιπάλους της ομάδας του στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και είδε τους Λάκωνες να παίρνουν την φιλική νίκη με τέρματα των Χαλίλι, Καλογέρη, Κατσίκη και Μπεγλετζή.
Αύριο η Σπάρτη θα δώσει νέο φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη.