Δευτέρα, 17 Αύγουστος 2015 19:13

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Σέντρα αύριο στα πλέι οφ

Γράφτηκε από τον

Με τις πρώτες αναμετρήσεις αρχίζουν αύριο τα πλέι οφ του champions league, διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι 10 ομάδες που θα συμπληρώσουν το «παζλ» για την φάση των ομίλων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δύσκολη αποστολή στο Καζακστάν καθώς φιλοξενείται από την Αστάνα, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό. Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, είναι το φαβορί απέναντι στην Μπριζ, όπως και η Σέλτικ με αντίπαλο την Μάλμε. Αντίθετα, εξαιρετικά αμφίρροπα είναι τα «ζευγάρια» της Βαλένθια με την Μονακό, της Λάτσιο με την Λεβερκούζεν και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τρίτη
Αστάνα (Καζακστάν)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)
Λάτσιο (Ιταλία)-Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)-Μπριζ (Βέλγιο)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Τετάρτη
Σκεντέρμπεου (Αλβανία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Σέλτικ (Σκοτία)-Μάλμε (Σουηδία)
Βασιλεία (Ελβετία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
Ραπίντ Βιένης (Αυστρία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Βαλένθια (Ισπανία)-Μονακό (Γαλλία)
Οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 25-26/8. Οι νικητές των δέκα ζευγαριών παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων του Champions League, όπου ήδη έχουν προκριθεί απευθείας 22 ομάδες, οι οποίες είναι οι Μπαρτσελόνα (κάτοχος του τροπαίου), Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αϊντχόφεν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλη, Λιόν, Ντιναμό Κιέβου, Ολυμπιακός, Γαλατασαράι, Ρόμα, Γκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ και Γάνδη.