Τρίτη, 18 Αύγουστος 2015 19:58

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Συνεχίστηκαν οι δοκιμές και στο φιλικό με Αίαντα - Νέο τεστ την Τετάρτη με Εθνικό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Συνεχίστηκαν οι δοκιμές και στο φιλικό με Αίαντα - Νέο τεστ την Τετάρτη με Εθνικό

Αρκετές δοκιμές έκανε ο Γιώργος Αργυρόπουλος στο προχθεσινό φιλικό του Πανθουριακού με τον Αίαντα.


Ακόμη δεν είναι ώρα για συμπεράσματα, αλλά μόνο δοκιμές και να βγαίνουν τα στοιχεία που μαθαίνουν οι παίκτες στις προπονήσεις, κάτι που σημειώνει σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αργυρόπουλος χθες στο "Notosport": «Ηταν ένα φιλικό προετοιμασίας, όπου δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για να ξεφύγουν και οι παίκτες από τη ρουτίνα των προπονήσεων. Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που οι προπονήσεις είναι δυνατές και επίπονες και ακόμη δεν μπορούμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που προσδοκούμε από τους παίκτες. Ημέρα με την ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».
Σε ερώτηση για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας μας είπε: «Μια χαρά πηγαίνουν τα πράγματα στην έως τώρα προετοιμασία. Ολα τα παιδιά συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα εκτός από τον Βασίλη Βασιλόπουλο, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί αυτή την περίοδο να είναι κοντά μας. Το ευχάριστο είναι πως υπάρχει διάθεση απ' όλα τα παιδιά, που δίνουν το καλύτερο που μπορούν σε κάθε προπόνηση».
Νέο φιλικό θα δώσει αύριο ο Πανθουριακός, που θα αντιμετωπίσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, τον Εθνικό Μελιγαλά.
Στο θέμα της ενίσχυσης έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση ενός αμυντικού και με αυτή την προσθήκη θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.
Τέλος, το γήπεδο της ΕΠΣΜ θα χρησιμοποιεί ως έδρα του και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πανθουριακός.