Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 08:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δεύτερο φιλικό σήμερα με Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δεύτερο φιλικό σήμερα με Μεσσηνιακό

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί τελικά το σημερινό φιλικό της Καλαμάτας με τον Μεσσηνιακό…

Μπορεί να υπήρξε σκέψη να αναβληθεί όμως οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν σήμερα στις 6.15 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο. Αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό τεστ για την ομάδα του Κώστα Κλάδη μετά από αυτό που προηγήθηκε με τον Αίαντα και σίγουρα είναι πιο δυνατό αφού οι "πράσινοι" είναι ομάδα Α' τοπικής.
Ο καλαματιανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει όσους παίκτες έχει στη διάθεση του και θα δοκιμάσει διάφορά σχήματα και τακτικές που δουλεύει εδώ και 25 ημέρες στις προπονήσεις.
Η χθεσινή προπόνηση όπως και αυτή της Δευτέρας έγινε στο γήπεδο της Μικρομάνης που διαθέτει μεν φυσικό χλοοτάπητα, χωρίς πάντως να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Από εκεί και πέρα για να κλείσει το ρόστερ της "Μαύρης Θύελλας" θα αποκτηθούν δύο ακόμη παίκτες, ένας αμυντικός μέσος και ένας μεσοεπιθετικός με εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' εθνικής.
Επιπλέον τις προσεχείς μέρες αναμένεται στην Καλαμάτα και ο Αργεντινός Τορεζάνι που έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας".

Στο Ασπρόχωμα το ματς κυπέλλου

Οσον αφορά το πρώτο επίσημο ματς της Καλαμάτας που είναι για το κύπελλο Μεσσηνίας με το Ασπρόχωμα, αποφασίστηκε, ύστερα από συμφωνία των δύο διοικήσεων, να διεξαχθεί στο γήπεδο Ασπροχώματος αντί για το Στάδιο.