Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 14:09

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Όσο πιο ψηλά γίνεται και αξιοποίηση των νεαρών

Γράφτηκε από τον

Το πλασάρισμα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και η αξιοποίηση των νεαρών παικτών είναι οι στόχοι στους οποίους θα πορευτεί ο Χανδριναϊκός τη φετινή αγωνιστική σεζόν.


Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μάλαμας μιλώντας χθες στο "Notosport" με αφορμή της έναρξη της προετοιμασίας. «Οι στόχοι του Χανδριναϊκού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι υψηλοί», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρώτος στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και ο δεύτερος να χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια της χρονιάς όλα τα νέα παιδιά που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα. Επίσης άλλος ένας στόχος είναι να συνεχίσει η δουλειά που γίνεται στην ακαδημία, όπου την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών παιδιών έχουν αναλάβει οι Κώστας Θεριός, Πέτρος Νικητόπουλος, Στάθης Θεριός μαζί με μέλη της διοίκησης».
Ο Δημήτρης Μάλαμας, που επέστρεψε φέτος στον πάγκο του Χανδριναϊκού θα έχει συνεργάτες τους Κώστα και Στάθη Θεριό.
Η προχθεσινή πρώτη προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα περίοδο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο 5x5 στο Χανδρινού. Η πρώτη ημέρα ήταν περισσότερο για γνωριμία ανάμεσα στα παλιά και νέα πρόσωπα και στη συνέχεια έγινε ένα οικογενειακό δίτερμα. Από την πρώτη απουσίαζαν 3-4 παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ προωθήθηκαν 7 νεαροί παίκτες από την παιδική ομάδα.
Από χθες ξεκίνησε σε κανονικό ρυθμό η προετοιμασία με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο 5x5 του Χανδρινού.
Νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι οι Αλέκος Ζωγόπουλος (έπαιζε στον Α.Ο. Φαραί) και Φιλτιόν Μπιλάλι (έπαιζε στον Τσικλητήρα Πύλου), ενώ επέστρεψαν οι Διονύσης Κατσιγιάννης, Κώστας Κότι, οι οποίοι λόγω εργασίας δεν ήταν κοντά στη ομάδα την προηγούμενη χρονιά.
Το πρώτο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο αγώνας κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.