Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 18:20

ΟΜΟΝΟΙΑ: Θετικά δείγματα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Θετικά δείγματα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ

Θετικά ήταν τα δείγματα των παικτών της Ομόνοιας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ Καλαμάτας.


Το φιλικό έγινε την Κυριακή στο "Γ. Λουκαρέας", όπου ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν, όπως σημείωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του χθες στο "Notosport": «Ηταν ένα παιχνίδι περισσότερο για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες από τις καθημερινές προπονήσεις, εκ των οποίων κάποιες διπλές. Κάναμε προπόνηση την Κυριακή το πρωί και το απόγευμα παίξαμε και το φιλικό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την διάθεση που δείχνουν τα παιδιά στις προπονήσεις ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, που οι καιρικές συνθήκες κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την προετοιμασία. Σε ότι αφορά το παιχνίδι είδα αυτά που θέλω από την ομάδα κυρίως στο α' 15λεπτο του αγώνα. Εννοείται ότι θέλουμε πολύ δουλειά, καθώς είμαστε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας. Αυτή την περίοδο το ρόστερ είναι μικρό γιατί κάποιοι παίκτες δουλεύουν. Ευελπιστώ ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ενσωματωθούν στην ομάδα όλα τα παιδιά».
Από χθες ξεκίνησαν και πάλι οι προπονήσεις στις οποίες δεν συμμετέχουν δικαιολογημένα κάποιοι παίκτες λόγω εργασίας. Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται το α' στάδιο της προετοιμασίας που περιλαμβάνει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, αντοχής και ασκήσεις με μπάλα.
Το ερχόμενο Σάββατο η Ομόνοια θα δώσει το δεύτερο φιλικό τεστ με αντίπαλο το Νέο Αρι, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα στο "Γ. Λουκαρέας".
Σχετικά με τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού μετά την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού Δημήτρη Αναζίκου από Ολυμπιακό Ανάληψης, μένουν ακόμη δύο κινήσεις για να ολοκληρωθεί η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Στόχος είναι να αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας και ένας μεσοεπιθετικός.